Keliber ja Kokkolan Energia sopimukseen kemiantehtaan tontista

Keliber ja Kokkolan Energia ovat allekirjoittaneet 30 vuoden vuokrasopimuksen Kokkolan suurteollisuusalueelle rakennettavan kemiantehtaan 12,5 hehtaarin tontista. Tontti sijaitsee suurteollisuusalueen eteläpuolella Kokkolan Energia Oy:n Voima-yhteistuotantovoimalaitoksen vieressä.

- Olemme erittäin tyytyväisiä, että tontin vuokra-asiat etenivät Kokkolan Energian kanssa hyvässä yhteistyössä. Meillä on nyt erinomainen rakennuspaikka kemian alan suurteollisuusalueella, missä on korkeatasoinen infrastruktuuri ja palvelutarjonta. Myös alueen panostus kiertotalouteen, turvallisuuteen sekä satama-, raide- ja ajoneuvoliikenteeseen tulevat palvelemaan tarpeitamme erinomaisesti, toteaa Keliberin toimitusjohtaja Hannu Hautala.

- Olemme tyytyväisiä, että pääsimme sopimukseen tontin vuokrauksesta. Se palvelee suurteollisuusalueen kehittämistä, koko Kokkolan kaupunkia ja tarjoaa meille mahdollisuuden liiketoimintaan Keliberin kanssa. Itse näen mielenkiintoisena mahdollisuutena esimerkiksi jätelämmön hyödyntämisen, Kokkolan Energian toimitusjohtaja Mikko Rintamäki sanoo.

Sopimus allekirjoitettiin 11.11.2020 ja se astuu voimaan 1.1.2021.

Oletko kiinnostunut yritysten sähkösopimuksista?

Ota yhteyttä Kokkolan Energian yritysmyynnin tiimiin tai tutustu monipuolisiin yrityssopimuksiin.

Jaa artikkeli