Rakentaja, muista tilata uuteen kotiisi sähköliittymä ja kaukolämpöä!

Kokkolan Energia auttaa sinua kaikissa kotisi energia-asioissa. Olemme koonneet sinulle rakentamisen aikaiset sähkö- ja kaukolämpöverkkoihin liittymisen vaiheet sekä niihin liittyvät ohjeet ja lomakkeet.

Rakentajapalvelumme auttaa sinua kaikissa sähkö- ja kaukolämpöverkkoon liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä tai varaa aika nettiajanvarauksen kautta.

Rakentajapalvelu

p. 0800 050 61 tai rakentajapalvelu@kokkolanenergia.fi

 

Sähköverkkoon liittyminen

Kokkolan Energiaverkot siirtää luotettavasti sähköä Kokkolan taajama-alueelle. Varaa aika rakentajapalveluumme hyvissä ajoin aloittaessasi rakentamisen suunnittelun.

Lue lisää sähköverkkoon liittymisestä >
Tilaa sähköliittymä >

Tilaa kaapelinnäyttö ennen kaivuutöiden aloittamista

Ennen kaivuutöiden aloittamista tulee selvittää, että tontilla kaivaminen on turvallista. Kaapelinnäyttö tai kaapelin sijaintitiedustelu tulee tilata vähintään 5 arkipäivää ennen näyttöä. Kiireellisestä näytöstä perimme hinnaston mukaisen maksun.

Tilaa kaapelinnäyttö >

Kaukolämpöverkkoon liittyminen

Kaukolämpö on huoleton, helppo ja edullinen ratkaisu uuden kotisi lämmitykseen. Tarjoamme kaukolämpölaitteiston ja -liittymän osamaksulla hintaan 59,90 € / kk. Sopimuskaudella Kokkolan Energia vastaa lämmönjakokeskuksen huollosta ja mahdollisista varaosista.

Lataa kaukolämpöesite uudisrakentajille >

Kaukolämpöverkkoon voivat liittyä ne kiinteistöt, joiden läheisyydestä löytyy kaukolämpöverkko. Kanta-Kokkolan alueelle rakennettaville omakotialueille pyritään rakentamaan kaukolämpöverkko. Ota yhteyttä rakentajapalveluumme (p. 0800 050 61 tai sähköpostilla rakentajapalvelu@kokkolanenergia.fi) selvittääksesi, onko uusi kotisi mahdollista liittää kaukolämpöverkkoon.

Lue lisää kaukolämmöstä ja kaukolämpöverkkoon liittymisestä >

Sähkösopimukset

Kohteessa tulee olla voimassaoleva sähkönmyyntisopimus, jotta sähköliittymään voidaan kytkeä sähköt.

Tutustu Kokkolan Energian tarjoamiin sähkösopimuksiin >

Muita linkkejä

Kokkolan kaupungin sivut rakentajalle >
Motivan vinkkejä energiatehokkaaseen rakentamiseen >