Palvelemme yrityksesi energia-asioissa!

Tarjoamme sähkösopimuksia kaikkialle Suomeen.

Kartoitamme yrityksesi tarpeet ja luomme juuri teille sopivan sähkösopimuksen, joka vähentää energian hankintaan liittyviä riskejä. Näin voitte keskittyä ydinosaamiseenne ilman välikäsiä.

Meiltä saat henkilökohtaista palvelua: sama asiantuntija palvelee sinua koko sopimuskauden ajan.

 

Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä paras ratkaisu yrityksellesi.

Pien- tai keskisuurille yrityksille (kulutus 50–100 000 kWh vuodessa)

1. Määräaikainen sähkösopimus takaa kiinteän sähkön hinnan sopimuskauden ajaksi, joten tiedät aina, mitä maksat sähköstäsi. 

Teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen, joka perustuu yrityksesi sähkön kulutusprofiiliin. Sopimuksen kesto voi olla 6, 12 tai 24 kuukautta. 

Sopimusta ei voi muuttaa tai katkaista kesken sopimuskauden.

2. Pörssisähkö soveltuu hyvin niin pienelle kuin keskisuurelle yritykselle. Hinnoittelu on läpinäkyvä ja yritys voi mahdollisesti hyödyntää vuorokauden edulliset tunnit säästöjen saavuttamiseksi. Pörssisopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus.
 
Hinta muodostuu tunneittain muuttuvasta spot-hinnasta, marginaalista (0,44 snt/kWh, alv 0 %) ja perusmaksusta. Kulutuslaskulla esitettävä sähköenergian keskihinta lasketaan kuukauden kaikkien tuntien kulutuksen summan perusteella. Sähkötuotteen voi vaihtaa 14 päivän irtisanomisajalla.
 

Meidän yritysasiakkaana voit pienellä lisämaksulla ostaa eri energialähteillä tuotettua sähköä, kuten ympäristöystävällistä vesivoimaa, bio- tai ydinenergiaa. Saat myös sertifikaatin, jolla viestit asiakkaillesi, että käyttämäsi sähkö on hiilidioksidivapaata ja samalla ympäristöystävällistä.

Pyydä tarjous!

Suurille yrityksille (kulutus yli 100 000 kWh vuodessa)

Suuryrityksille tarjoamme räätälöityjä sopimuksia, jotka vastaavat eritystarpeitanne.  Laadimme tarpeitanne vastaavan tarjouksen ja tarjoamme neljä erilaista sopimusmallia, jotta löydätte juuri teille sopivan ratkaisun.

Katso suuryritysten sähkösopimukset >

 


Ota yhteyttä, autamme sinua löytämään yrityksellesi sopiva sähkösopimus: yritysmyynti@kokkolanenergia.fi.

 

Hanna Aholainen

Maria Kakkuri     

044 780 9746

(betjäning även på svenska)

 

Meihin luottavat myös nämä asiakasyritykset:

slide
slide
slide
slide
slide
slide