Kokkolan Energia etusivu

Miksi valita Vuodenaika-sähkösopimus?

Vuodenaika-sähkösopimuksessa yhdistyvät määräaikaisen sopimuksen ennakoitavuus ja Tuntispotin markkinahinnan vaihtelu. Sähkön hinta seuraa markkinahintaa 3 kuukauden jaksoissa. Vuodenaika-sähkösopimus on mainio valinta esimerkiksi kiinteistöihin, joissa on sähkölämmitys ja talvisin mahdollisuus käyttää sähköä korvaavia lämmitysmuotoja.


Seuraavan Vuodenaika-sopimuksen kauden laskenta-aika alkaa 1.1.2022. Hinnan muutokset ilmoitetaan asiakkaille kuukautta ennen sähköpostilla ja verkkosivuillamme. Sopimuksen tekeminen edellyttää voimassa olevaa sähköpostiosoitetta.


Vuodenaika on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jonka voi vaihtaa joustavasti toiseen sähkötuotteeseen 14 päivän irtisanomisajalla.

#

Alk 13,50 snt/kwh

Toistaiseksi voimassa oleva Vuodenaika-sähkösopimus. Sähköä hintaan 13,50 snt/kWh, sis. alv 24%Perusmaksu 2,50 €/kkHintaesimerkissä sulakekoko 25-63AKatso myös muut sähkötarjoukset >


Vuodenaika-sähkösopimuksen hinta:

#

Vuodenaika-sähkösopimus

Energia 13,50 snt/kWh
Perusmaksu 2,50 €/kk

Tee sopimus >

Miksi valita Kokkolan Energia?

Sujuvaa palvelua

Olemme olemassa, jotta arki olisi sujuvaa kotona ja töissä. Palvelemme asiakkaitamme lähellä ja molemmilla kotimaisilla kielillä. Tule käymään, soita tai laita viestiä. Meidät tavoitat helposti!

Ota yhteyttä

Hyvää yhteistyötä

Teemme hyvää ja autamme aluettamme kehittymään. Haluamme olla mukana luomassa hyvää aluetta elää ja yrittää. Toimimme vastuullisesti ja annamme osamme yhteisen hyvän eteen!

Lue kuulumisiamme

Reilua toimintaa

Tuotamme yhdessä tehtyä energiaa. Työllistämme noin 100 asiantuntijaa ja toimintamme tukee useita paikallisia yrityksiä. Toimimme reilusti ja luotettavasti lähellä asiakasta.

Tutustu yritykseen