Skip to main content
Kokkolan Energia etusivu

Miksi valita Tyyni-sähkösopimus?

Sähkön hinta seuraa markkinahintaa 1 kuukauden jaksoissa ja hinta tarkistetaan 12 kertaa vuodessa. Hintajaksot alkavat aina kuukauden alusta ja päättyvät kuukauden viimeiseen päivään.

 

Hinnanmuutokset ilmoitetaan asiakkaille noin 2 viikkoa ennen uuden hintajakson alkamista asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin sekä verkkosivuillamme.

 

Tyyni-sähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jonka voi vaihtaa joustavasti toiseen sähkötuotteeseen 14 päivän irtisanomisajalla.

 

Sähkönsiirrosta ja sen veloituksesta vastaa paikallinen sähköverkkoyhtiö. Kokkolan Energiaverkon siirtohinnaston löydät täältä

 

Uuden sähkösopimuksen teet kätevästi netin kautta. Täytä alla olevaan laskuriin sähkön käyttöpaikan postinumero. Sen jälkeen pääset klikkaamaan painiketta tee sopimus.

 

HUOM! Sähkösopimus tulee tehdä hyvissä ajoin, mielellään kaksi viikkoa ennen muuttoa tai viimeistään pari päivää ennen muuttopäivää. Näin sähköt ehditään kytkeä päälle rauhassa, ja vältyt varmasti verkkoyhtiön pikakytkentämaksulta. Huomioithan, että emme tee kytkentöjä viikonloppuisin ja juhlapyhisin. Sähköjen kytkentä tehdään aina seuraavana arkipäivänä normaalin työajan puitteissa.

 

Tutustu sopimusehtoihin >

 

 

Alk 11,26 snt/kWh

Toistaiseksi voimassa oleva Tyyni-sähkösopimus. Sähköä hintaan

11,26 snt/kWh, sis. alv 24 %.

Perusmaksu 2,50 €/kk

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Katso myös muut sähkötarjoukset >


Tyyni-sähkösopimuksen hinta:

#

Tyyni-sähkösopimus

Energia 11,26 snt/kWh 
Perusmaksu 2,50 €/kk 

 

 

 

 

Tee sopimus >

Miksi valita Kokkolan Energia?

Sujuvaa palvelua

Olemme olemassa, jotta arki olisi sujuvaa kotona ja töissä. Palvelemme asiakkaitamme lähellä ja molemmilla kotimaisilla kielillä. Tule käymään, soita tai laita viestiä. Meidät tavoitat helposti!

Ota yhteyttä

Hyvää yhteistyötä

Teemme hyvää ja autamme aluettamme kehittymään. Haluamme olla mukana luomassa hyvää aluetta elää ja yrittää. Toimimme vastuullisesti ja annamme osamme yhteisen hyvän eteen!

Lue kuulumisiamme

Reilua toimintaa

Tuotamme yhdessä tehtyä energiaa. Työllistämme noin 100 asiantuntijaa ja toimintamme tukee useita paikallisia yrityksiä. Toimimme reilusti ja luotettavasti lähellä asiakasta.

Tutustu yritykseen