Oikein valitulla sähkösopimuksella säästät rahaa ja teet arjestasi sujuvaa. Kokkolan Energian sähkösopimuksista löytyy jokaiseen kotiin ja yritykseen sopiva sähkösopimus.

Toimimme reilusti ja luotettavasti, ja meitä on tavattu kehua erinomaisesta asiakaspalvelusta. Vertaile alta löytyviä sähkösopimuksia tai ota yhteyttä Kokkolan Energian asiakaspalveluun, niin autamme valitsemaan sinulle sopivimman sähkösopimuksen.

#

Ranta

Edullinen ja vakaa sähkösopimus

Nopeasti muuttuvassa maailmassa on hyvä olla jotain pysyvää. Tarjoamme kotiisi edullisen 1, 2 tai 3 vuoden määräaikaisen sähkösopimuksen. Saat nyt koko sopimusajan sähköä ilman perusmaksua.

Ranta -sähkösopimus alkaen:

8,92 snt/kWh

Sähkösopimus 1, 2 tai 3 vuodeksi

Lue lisää >
#

Surffari

Omilla valinnoilla pienempi sähkölasku

Surffari-sähkösopimus on sidottu sähkön pörssihinnan muutoksiin. Säästät rahaa ohjaamalla sähkönkulutustasi tunneille, jolloin sähkön markkinahinta on edullisinta. Tarkan euron sähkönkäyttäjän valinta!

Surffari -sähkösopimus alkaen:

0,31 snt/kWh + spot

Markkinahintaan sidottu sähkösopimus

Lue lisää >
#

Vuodenaika

Edullista sähköä kvartaali kerrallaan

Vuodenaika-sähkösopimuksessa yhdistyvät määräaikaisen sopimuksen ennakoitavuus ja Tuntispotin markkinahinnan vaihtelun hyödyt. Saat Kvartti-sopimuksesta parhaimman hyödyn irti, jos voit käyttää talvisin sähköä korvaavia lämmitysmuotoja.

Vuodenaika -sähkösopimus alkaen:

13,50 snt/kWh

Hinta voimassa 1.1.2022 alkaen

Lue lisää >

Etsitkö sähkösopimusta yritykselle?

Tutustu yrityssopimuksiin