Oikein valitulla sähkösopimuksella säästät rahaa ja teet arjestasi sujuvaa. Kokkolan Energian sähkösopimuksista löytyy jokaiseen kotiin ja yritykseen sopiva sähkösopimus.

Toimimme reilusti ja luotettavasti, ja meitä on tavattu kehua erinomaisesta asiakaspalvelusta. Vertaile alta löytyviä sähkösopimuksia tai ota yhteyttä Kokkolan Energian asiakaspalveluun, niin autamme valitsemaan sinulle sopivimman sähkösopimuksen.

#

Satama

Huoleton ja vaivaton sähkösopimus

Toistaiseksi voimassa olevalla sähkösopimuksella et sitoudu määräajaksi, vaan pystyt joustavasti vaihtamaan sähkösopimuksen 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

Satama -sähkösopimus alkaen:

5,76 snt/kWh

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Lue lisää >
#

Havu

Ympäristöystävän sähkösopimus

Valitsemalla hiilineutraalin Havu-sähkön olet mukana ehkäisemässä ilmastonmuutosta ja saat samalla edullisen sähkösopimuksen. Havu-sähkö voidaan liittää lähes kaikkiin Kokkolan Energian sähkösopimuksiin.

Havu -sähkösopimus alkaen:

7,25 snt/kWh

Vihreä sähkösopimus ympäristön ystävälle

Lue lisää >
#

Surffari

Omilla valinnoilla pienempi sähkölasku

Surffari-sähkösopimus on sidottu sähkön pörssihinnan muutoksiin. Säästät rahaa ohjaamalla sähkönkulutustasi tunneille, jolloin sähkön markkinahinta on edullisinta. Tarkan euron sähkönkäyttäjän valinta!

Surffari -sähkösopimus alkaen:

0,31 snt/kWh + spot

Markkinahintaan sidottu sähkösopimus

Lue lisää >
#

Vuodenaika

Edullista sähköä kvartaali kerrallaan

Vuodenaika-sähkösopimuksessa yhdistyvät määräaikaisen sopimuksen ennakoitavuus ja Tuntispotin markkinahinnan vaihtelun hyödyt. Saat Kvartti-sopimuksesta parhaimman hyödyn irti, jos voit käyttää talvisin sähköä korvaavia lämmitysmuotoja.

Vuodenaika -sähkösopimus alkaen:

9,15 snt/kWh

Ennakoitavuus ja markkinahinta

Lue lisää >

Etsitkö sähkösopimusta yritykselle?

Tutustu yrityssopimuksiin