Aurinkosähköpakettien tekninen kuvaus


Aurinkosähköpaketti muodostuu kotimaisen Naps Solar Systemsin toimittamista tuotteista. Kysessä on Suomen ja Pohjoismaiden johtava aurinkosähköjärjestelmien tuottaja. Napsin ratkaisut pohjautuvat lähes neljän vuosikymmenen kokemukseen erilaisista energiatarpeista elämässä – kotoa vapaa-ajalle ja toimistosta ääriolosuhteisiin.

Kokkolan Energian aurinkosähköpaketti muodostuu Napsin pitkäaikaisen kokemuksen perusteella. Aurinkosähköpaketti on kilpailukykyinen, todettu erittäin laadukkaaksi ja niiden toimitusvarmuus on hyvä.

Valitse laadukas aurinkopaneeli

Napsin järjestelmien aurinkopaneelit ovat tunnettuja korkealaatuisuudesta, erinomaisesta säänkestosta, pitkästä elinkaaresta sekä tuottokyvystä.

Pouta Priima -paketin keskiössä on Naps Solar Groupin valmistama 305 Watin Naps Saana -paneeli, joka on kokoluokassaan yksi tehokkaimpia EU:ssa valmistettuja paneeleita. Sen wattihinta on erittäin kilpailukykyinen nykyisillä aurinkosähkömarkkinoilla.

Pouta Perus -paneeli on aina Napsin kokeneiden aurinkosähkön asiantuntijoiden auditoima laadukas tuote. Value-paneelit ovat yleensä aasialaisia. Naps vastaa toimittamistaan Value-paneeleista, kuten omasta tuotannostaan.

Pouta Priima ja Pouta Perus-aurinkosähköpakettien takuuehdot ovat yhteneväiset.

Vaihtosuuntaajat

Aurinkosähköjärjestelmien vaihtosuuntaajat eli invertterit ovat Froniukselta, joka on maailman johtava aurinkosähköelektroniikan valmistaja. Froniuksen invertterit ovat IP65 luokituksen ansiosta asennettavissa ulos. Inverttereissä on sisäänrakennettu wlan ja niissä on yksi markkinoiden kehittyneimpiä käyttöliittymiä energian tuotannon seuraamiseen. Froniuksen tuki- ja takuukäytännöt on todettu erittäin toimiviksi. Fronius kehittää jatkuvasti uusia tuotteita aurinkosähkön tuottamisen älykkääseen ohjaamiseen.

Mekaniikka

Ratkaisujen mekaniikaksi on valittu Schletter GmbH:n toimittamat tuotteet. Schletter on innovatiivisten aurinkosähkömekaniikka- ja kevytmetallituotteiden johtava valmistaja, joka kehittää ja valmistaa korkealaatuisia aurinkopaneelimekaniikkajärjestelmiä alumiinista ja teräksestä. Yhtiö on kehittänyt kevytmetallituotteita lähes viidenkymmenen vuoden ajan, vuodesta 1968. Korkean laadun lisäksi mekaniikan helppo asennettavuus on ollut yksi keskeinen valintaperustemme.

Muut tuotteet

Järjestelmien muut tuotteet, kuten AC-kytkimet, liittimet, kaapelit, ym. on valittu vastaamaan muun järjestelmän korkeaa laatua ja ovat tunnettuja teollisuusstandardituotteita. Kokkolan Energian aurinkosähköpaketti muodostuu todistetusti laadukkaista komponenteista, jotta saat käyttöösi erinomaisen aurinkosähköjärjestelmän.

Kokoonpanot

Pouta Perus 2,70 kWp Pouta Perus 3,24 kWp Pouta Perus 4,86 kWp Pouta Priima 3,05 kWp Pouta Priima 4,88 kWp
10 kpl 270 W Naps Value TPS 12 kpl 270 W Naps Value TSP 18 kpl 270 W Naps Value TSP 10 kpl 305 W Naps Saana 16 kpl 305 W Naps Saana
1 kpl Fronius Symo 3.0-3-S WLAN invertteri 1 kpl Fronius Symo 3.0-3-M WLAN invertteri 1 kpl Fronius Symo 4.5-3-M WLAN invertteri 1 kpl Fronius Symo 3.0-3-M WLAN invertteri 1 kpl Fronius Symo 5.0-3-M WLAN invertteri
Schletter kiinnitysmekaniikka harjakatolle Schletter kiinnitysmekaniikka harjakatolle Schletter kiinnitysmekaniikka harjakatolle Schletter kiinnitysmekaniikka harjakatolle Schletter kiinnitysmekaniikka harjakatolle
Asennuksen pientarvikkeet Asennuksen pientarvikkeet Asennuksen pientarvikkeet Asennuksen pientarvikkeet Asennuksen pientarvikkeet
Tarvittava määrä 6 mm2 DC -kaapelia Tarvittava määrä 6 mm2 DC-kaapelia Tarvittava määrä 6 mm2 DC-kaapelia Tarvittava määrä 6 mm2 DC-kaapelia Tarvittava määrä 6 mm2 DC-kaapelia
AC turvakytkin AC turvakytkin AC turvakytkin AC turvakytkin AC turvakytkin

Toimitus ei sisällä mahdollista Ethernet-kaapelelointia vaihtosuuntaajalle.