Aurinkosähköpakettien tekninen kuvaus

Kokkolan Energian aurinkosähköpaketti on kilpailukykyinen, korkealaatuinen ja toimintavarma valinta. Aurinkosähköpakettimme koostuu kotimaisen Naps Solar Systemsin toimittamista tuotteista. Naps on Suomen ja Pohjoismaiden johtava aurinkosähköjärjestelmien tuottaja. Napsin ratkaisut pohjautuvat lähes neljän vuosikymmenen kokemukseen erilaisista energiatarpeista elämässä – kotoa vapaa-ajalle ja toimistosta ääriolosuhteisiin.

Valitse tehokas ja kestävä Naps-aurinkopaneeli

Napsin aurinkopaneelit ovat tunnettuja korkealaatuisuudesta, erinomaisesta säänkestosta, pitkästä elinkaaresta sekä tuottokyvystä.

Naps Premium -paketissa on Naps Solar Groupin valmistama 305 watin Naps Saana -paneeli, joka on kokoluokassaan Euroopan tehokkaimpia paneeleita. Naps Saana -paneelin wattihinta on erittäin kilpailukykyinen nykyisillä aurinkosähkömarkkinoilla.

Naps Value -paneeli on Napsin kokeneiden aurinkosähköasiantuntijoiden auditoima laadukas tuote. Value-paneelit ovat yleensä aasialaista alkuperää. Naps vastaa toimittamistaan Value-paneeleista samoin kuin omasta tuotannostaan.

Naps Premium ja Naps Value -aurinkosähköpakettien takuuehdot ovat samat.

Vaihtosuuntaajat

Aurinkosähköjärjestelmien vaihtosuuntaajat eli invertterit hankitaan Froniukselta, joka on maailman johtava aurinkosähköelektroniikan valmistaja. Froniuksen invertterit voidaan IP65-luokituksen ansiosta asentaa myös ulkotiloihin. Inverttereissä on sisäänrakennettu wlan ja niissä on yksi markkinoiden kehittyneimpiä käyttöliittymiä energian tuotannon seuraamiseen. Froniuksen tuki- ja takuukäytännöt on todettu erittäin toimiviksi. Fronius kehittää jatkuvasti uusia tuotteita aurinkosähkön tuottamisen älykkääseen ohjaamiseen.

Mekaniikka

Aurinkosähköpakettien mekaniikaksi on valittu Schletter GmbH:n toimittamat tuotteet. Schletter on innovatiivisten aurinkosähkömekaniikka- ja kevytmetallituotteiden johtava valmistaja, joka kehittää ja valmistaa korkealaatuisia aurinkopaneelimekaniikkajärjestelmiä alumiinista ja teräksestä. Yhtiö on kehittänyt kevytmetallituotteita lähes viidenkymmenen vuoden ajan, vuodesta 1968 lähtien. Korkean laadun lisäksi mekaniikan helppo asennettavuus on ollut yksi keskeinen valintaperusteemme.

Aurinkopaneelien takuu

Naps-aurinkopaneelit ovat materiaaliltaan kestäviä ja Suomen olosuhteisiin sopivia. Siksi voimme luvata järjestelmälle kattavan ja pitkän takuuajan.
• 10 vuoden materiaalitakuu
• 15 vuoden tehotakuu (90 % maksimitehosta jäljellä)
• 25 vuoden tehotakuu (80 % maksimitehosta jäljellä)
• 5 vuoden takuu Fronius Invertterille

Optimoitu älykkyys vakio-ominaisuutena

Kaikki Napsin toimittamat älykkäät aurinkosähköjärjestelmät varustetaan edistyksellisellä etäseuranta- ja ohjauslaitteistolla, jonka avulla järjestelmän tuotantoa voidaan seurata ja ohjata yksityiskohtaisesti. Laitteisto mahdollistaa järjestelmän reaaliaikaisen seurannan ja ohjauksen haluttaessa jopa paneelikohtaisesti sekä hälyttää mahdollisten ongelmien syntyessä. Laitteiston avulla asiakas voi varmistua siitä, että järjestelmän tuotto on aina optimaalinen ja mahdolliset ongelmat havaitaan ja voidaan ratkaista nopeasti.

Älykäs tuoton raportointi

Usein järjestelmän tuottoa halutaan seurata sekä reaaliaikaisesti että historian osalta. Napsin älykkäät järjestelmät mahdollistavat helpon ja selkeän tuotannon raportoinnin, räätälöitynä asiakkaan haluamissa medioissa ja järjestelmissä. Useimmiten järjestelmää seurataan internetissä tietokoneella ja älypuhelimella.

Muut tuotteet

Järjestelmien muut tuotteet, kuten AC-kytkimet, liittimet, kaapelit on valittu vastaamaan järjestelmän korkeaa laatua ja ovat tunnettuja teollisuusstandardituotteita. Käytämme myös Oriman kiinnitysmekaniikkaa. Kokkolan Energian aurinkosähköpaketti muodostuu todistetusti laadukkaista komponenteista, joten saat käyttöösi erinomaisen aurinkosähköjärjestelmän.

Kokoonpanot

Naps Value 2,75 kWp Naps Value 3,30 kWp Naps Value 4,95 kWp Naps Premium 3,10 kWp Naps Premium 4,96 kWp
10 kpl 275 W Naps Value TPS 12 kpl 275 W Naps Value TSP 18 kpl 275 W Naps Value TSP 10 kpl 310 W Naps Saana 16 kpl 310 W Naps Saana
1 kpl Fronius Symo 3.0-3-S WLAN invertteri 1 kpl Fronius Symo 3.0-3-M WLAN invertteri 1 kpl Fronius Symo 4.5-3-M WLAN invertteri 1 kpl Fronius Symo 3.0-3-M WLAN invertteri 1 kpl Fronius Symo 5.0-3-M WLAN invertteri
Schletter- tai Orima-kiinnitysmekaniikka harjakatolle Schletter- tai Orima-kiinnitysmekaniikka harjakatolle Schletter- tai Orima-kiinnitysmekaniikka harjakatolle Schletter- tai Orima-kiinnitysmekaniikka harjakatolle Schletter- tai Orima-kiinnitysmekaniikka harjakatolle
Asennuksen pientarvikkeet Asennuksen pientarvikkeet Asennuksen pientarvikkeet Asennuksen pientarvikkeet Asennuksen pientarvikkeet
Tarvittava määrä 6 mm2 DC -kaapelia Tarvittava määrä 6 mm2 DC-kaapelia Tarvittava määrä 6 mm2 DC-kaapelia Tarvittava määrä 6 mm2 DC-kaapelia Tarvittava määrä 6 mm2 DC-kaapelia
AC turvakytkin AC turvakytkin AC turvakytkin AC turvakytkin AC turvakytkin

Toimitus ei sisällä mahdollista Ethernet-kaapelelointia vaihtosuuntaajalle.