Aurinkosähköpakettien tekninen kuvaus

Kokkolan Energian aurinkosähköpaketti on kilpailukykyinen, korkealaatuinen ja toimintavarma valinta. Aurinkosähköpakettimme koostuu kotimaisen Naps Solar Systemsin toimittamista tuotteista. Naps on Suomen ja Pohjoismaiden johtava aurinkosähköjärjestelmien tuottaja. Napsin ratkaisut pohjautuvat lähes neljän vuosikymmenen kokemukseen erilaisista energiatarpeista elämässä – kotoa vapaa-ajalle ja toimistosta ääriolosuhteisiin.

Napsin aurinkopaneelit ovat tunnettuja korkealaatuisuudesta, erinomaisesta säänkestosta, pitkästä elinkaaresta sekä tuottokyvystä.

Kuva aurinkopaneelista valkoista taustaa vasten.

 

Vaihtosuuntaajat

Aurinkosähköjärjestelmien vaihtosuuntaajat eli invertterit hankitaan Growattilta. Invertterit voidaan IP66-luokituksen ansiosta asentaa myös ulkotiloihin. Growatt invertterissä on luonnollinen jäähdytys, joten ovat äärimmäisen hiljaisia. Inverttereissä on sisäänrakennettu wifi ja niissä on yksi markkinoiden kehittyneimpiä käyttöliittymiä energian tuotannon seuraamiseen. 

Mekaniikka

Aurinkosähköpakettien mekaniikaksi on valittu TW Solarin toimittamat tuotteet. Tongwei on verrattain uusi yritys joka kehittää ja valmistaa korkealaatuisia aurinkopaneelimekaniikkajärjestelmiä alumiinista ja teräksestä, mutta on silti luonut erittäin vahvan imagon markkinoilla. Korkean laadun lisäksi mekaniikan helppo asennettavuus on ollut yksi keskeinen valintaperusteemme.

Aurinkopaneelien takuu

TW Solar aurinkopaneelit ovat materiaaliltaan kestäviä ja Suomen olosuhteisiin sopivia. Siksi voimme luvata järjestelmälle kattavan ja pitkän takuuajan.
• 12 vuoden materiaalitakuu
• 15 vuoden tehotakuu (90 % maksimitehosta jäljellä)
• 25 vuoden tehotakuu (80 % maksimitehosta jäljellä)
• 5 vuoden tehdastakuu Growatt Invertterille

Muut tuotteet

Järjestelmien muut tuotteet, kuten AC-kytkimet, liittimet, kaapelit on valittu vastaamaan järjestelmän korkeaa laatua ja ovat tunnettuja teollisuusstandardituotteita. Käytämme myös Oriman kiinnitysmekaniikkaa. Kokkolan Energian aurinkosähköpaketti muodostuu todistetusti laadukkaista komponenteista, joten saat käyttöösi erinomaisen aurinkosähköjärjestelmän.

Järjestelmän mukana toimitetaan yleinen layout-kuva, Naps-aurinkovoimalan omistajan opas, turvatarra sekä asennusohje. Asennusmekaniikka on vaakaprofiililla. Komponenttien määrät järjestelmissä ovat vakioituja, muut määrät saatavilla erillishinnalla. Muu suunnittelu erillishinnoittelun mukaan (mm. asemakuvat, paneelisijoittelukuvat). Toimitus ei sisällä mahdollista Ethernet-kaapelointia vaihtosuuntaajalle.

 

KYSY LISÄÄ:

Antti Järvinen, tekninen palveluasiantuntija

puh. 044 7809 167

antti.jarvinen@kokkolanenergia.fi tai aurinko@kokkolanenergia.fi