Yrityssopimukset

logo5

Havu - vihreä sähkösopimus yritykselle

Ovatko ympäristöasiat yrityksellesi tärkeitä? Oletteko kirjanneet jo vastuullisuuden ja ekologisen toiminnan arvoihinne? Sähkön hankinta voi myös olla arvovalinta, jolla lunastat yrityksesi ympäristöystävällisen imagon.

Havu-sähkösopimuksen avulla varmistat, että yrityksesi sähköntuotannossa käytetään vain uusiutuvaa energiaa. Kaikki yrityssopimuksemme on mahdollista saada vihreänä Havu-sähkösopimuksena.

Toimitamme teille myös Havu - vihreän sähkön sertifikaatin tunnustuksena ympäristöystävällisestä valinnasta. Tarjoamallamme vihreällä sähköenergialla on sertifioitu GO-alkuperätakuu. Eurooppalainen GO-sertifiointi on todistus siitä, että yrityksen käyttämän sähkön tuotannossa on käytetty vain uusiutuvia energialähteitä.

Tuotamme ympäristöystävällistä Havu-sähköä myös itse, ihan tässä lähellä Kokkolassa. Tuotannon raaka-aineet ovat pääosin lähtöisin lähialueen metsänomistajilta. Havu-sähkösopimus tukee siis myös hankintaketjussa olevia paikallisia yrityksiä, metsästä tuotantolaitokselle asti. Näin Havu-sähkösopimuksen avulla sinäkin voit osoittaa tukesi paikalliselle yrittäjyydelle.

Jätä alla yhteydenottopyyntö tai pyydä meiltä tarjous, niin etsimme kilpailukykyisen ratkaisun yrityksesi sähkötarpeisiin. Otamme sinuun yhteyttä haluamallasi tavalla!


logo2

Kiinteähintainen sähkösopimus yritykselle

Kiinteähintaisessa sopimuksessa hinta on nimensä mukaan kiinteä koko sopimuksen voimassaolon ajan, joka voi olla kestoltaan 12-36 kuukautta. Energiakustannusten budjetointi on silloin helppoa, koska tiedät tarkalleen, mitä maksat sähköstä tulevaisuudessa.

Sopimus sopii parhaiten pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat varmistaa tasaisen ja luotettavan sähkön hinnan jopa vuosiksi eteenpäin.

Haluatko tietää, minkä kiinteän hinnan voit saada yrityksesi sähkölle vuosiksi eteenpäin?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää


logo3

Pörssisähkösopimus yritykselle

Valitse Pörssisähkösopimus, jos haluat hajauttaa sähkön hinnan muutoksista aiheutuvaa ostoriskiä. Sähkön hinnan kiinnitykset tehdään yleensä hajautetusti markkinatilanteen mukaan. Asiakkaan sähkölasku määräytyy tehtyjen kiinnitysten sekä tuntikulutuksen perusteella.

Sopimus sopii parhaiten yrityksille, joiden sähkönkulutus on yli 500 MWh vuodessa. Tarvittaessa selvitämme sähkönkulutuksen puolestanne.

Haluatko kuulla, miten yrityksesi voi säästää sähkössä Pörssisähkösopimuksen avulla?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää


logo1

Reilu Kumppani -sähkösopimus yritykselle

Tätä yrityksesi on odottanut! Yhdistämme kahden markkinahintaisen sähkön hinnat yrityksenne eduksi. Reilu Kumppani -sähkösopimus pienentää yrityksen hintariskiä ja hankintamarginaalia hajauttamalla sähkönhankinnan eri tuotetyyppeihin. Lopputuloksena on helppo ja nimensä mukaisesti reilu sähkösopimus.

Sopimus sopii parhaiten isoille ja keskisuurille yrityksille, jotka voivat tehdä sähkön kiinnityksiä pitkälle tulevaisuuteen. Sopimus tehdään suoraan Kokkolan Energian ja yrityksen välillä, jolloin yritys ei tarvitse välikäsiä sähkönhankintaan.

Haluatko kuulla, miten yrityksesi hyötyy Reilu Kumppani -sopimuksesta? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Voit myös lukea Reilu Kumppani -sähkösopimuksen lanseerausuutisen.


logo4

Tuntispot–sähkösopimus yritykselle

Valitse Tuntispot-sopimus yrityksellesi, jos haluat hyötyä pörssisähkön tunneittain muuttuvista hinnoista ja ohjata sähkönkulutustasi vuorokauden edullisemmille tunneille. Sähkön hinta perustuu Nord Poolin Elspot -markkinoiden Suomen aluehintaan. Hinta muodostuu tunti tunnilta todellisen kysynnän ja tarjonnan perusteella, joten hinnat saattavat muuttua joskus paljonkin vuorokauden aikana.

Tuntispot on joustava sopimus, joka voidaan vaihtaa helposti eri sopimustyyppiin niin halutessasi. Sopimuksessa on läpinäkyvä hinnoittelu, sillä spot-hintaan lisätään vain välityspalkkiomme, joka on hyvin kilpailukykyinen.

Sopimus sopii parhaiten yrityksille, jotka voivat vaikuttaa mihin ajankohtaan käyttävät sähköä tai yrityksille, joilla on mahdollisuus seurata markkinahintoja ja riskinsietokykyä sähkön hinnan vaihtelun varalta.

Haluatko selvittää, sopiiko Tuntispot-sopimus yrityksellesi?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää


Ota yhteyttä yritysmyynnin tiimiin: