Skip to main content
Kokkolan Energia etusivu

Yhdessä tehtyä energiaa yrityksille

Kokkolan Energia on vastuunsa kantava ja jatkuvasti kehittyvä, läheinen ja luotettava energiayhtiösi. Meidät tunnetaan toimintavarmuudesta ja hyvästä asiakaspalvelusta. 

 

Älä kuuntele vain meitä. Lue alta asiakkaidemme kokemuksia palvelustamme. 

 

 


Yritysasiakkaiden kokemuksia

Wentjärven maatila

Wentjärven maatila

"On tärkeää, että energiayhtiö on lähellä. Ilman sähköä navetassa olisi hetkessä katastrofin ainekset." Kokkolan Sokojalla sijaitseva Wentjärven maatila on tyytyväinen Kokkolan Energian toimivaan palveluun.

Lue asiakaskokemus

Ramasound

Ramasound

Tapahtuma-alan yritys Ramasoundille vihreään sähköön siirtyminen oli periaatekysymys ja kannanotto. ”Asiakkaat ja yhteistyökumppanit haluavat, että tapahtuman arvot vastaavat heidän edustamaansa ideologiaa”.

Lue asiakaskokemus

Kensa

Kensa

Kensa on Suomen suurin MDF-kalusteovien valmistaja ja tekee myös mikrolaminaattiovia. "Maalikamerakuvasta oli helppo tehdä päätös paikallisen energiayhtiön eduksi, kun tiesimme jo muutaman vuoden kokemuksesta, että homma toimii."

Lue asiakaskokemus

Villa Wolax

Villa Wolax

Ympäristöarvot ovat tärkeitä Turun saaristossa sijaitsevalle matkailualan yritys Villa Wolaxille. ”Haluamme toimia vastuullisesti, ja tiesimme Kokkolan Energian olevan luotettava ja laadukas toimittaja, jonka hinnat ovat kilpailukykyisiä”

Lue asiakaskokemus

Työkaluässä

Työkaluässä

Kokkolan Työkaluässä on pysynyt Kokkolan Energian sähkönmyynnin asiakkaana jo yli 20 vuotta. "Meillä ei ole ollut mitään tarvetta vaihtaa sähkönmyyjää, ollaan oltu niin tyytyväisiä."

Lue asiakaskokemus

Mesiel

Mesiel

Vuonna 2004 perustettu Mesiel on Kokkolan Energian pitkäaikainen yhteistyökumppani ja sähkönmyynnin yritysasiakas. "Paikallisuus on meille tärkeä asia. Siksi Kokkolan Energia on aina ollut meille luonteva ja kilpailukykyinen valinta sähköntoimittajaksi."

Lue asiakaskokemus

Kewatec AluBoat

Kewatec AluBoat

Kewatec AluBoatin toimitusjohtaja on mielissään siitä, että sähköntoimittaja löytyi yhtiön kotikaupungista. "Vertailu osoitti, että meidän kannattaa ehdottomasti jatkaa asiakassuhdetta Kokkolan Energian kanssa."

Lue asiakaskokemus

Sarins Båtar

Sarins Båtar

Yli 50 vuoden ajan venealalla toiminut kokkolalainen perheyritys Sarins Båtar luottaa paikallisuuteen kansainvälisillä venemarkkinoilla. "Kokkolan Energia on ollut meidän yhteistyökumppanimme alusta alkaen. Haluamme toimia paikallisesti myös sähköenergian osalta."

Lue asiakaskokemus

 

PYYDÄ SÄHKÖTARJOUS YRITYKSELLESI >

Miksi valita meidät?

Monipuolinen

Tarjoamme yritykselle kattavan valikoiman erilaisia sopimusvaihtoehtoja. Löydämme teille parhaiten sopivan ratkaisun, joka vähentää energiakustannuksia.

Luotettava

Olemme taloudellisesti luotettava yhteistyökumppani. Haluamme pitää kiinni siitä, mitä lupaamme asiakkaallemme. Meihin voit luottaa.

Läheinen

Olemme lähellä yritystä. Meihin on helppo ottaa yhteyttä ja asiantuntijamme auttavat pienissäkin kysymyksissä. Palvelemme molemmilla kotimaisilla kielillä.

autamme yrityksesi energia-asioissa!

Ota yhteyttä yritysmyyntiimme yritysmyynti@kokkolanenergia.fi.