Logo

Yhdessä tehtyä energiaa yrityksille

Tarjoamme yritysasiakkaillemme reiluja sähkösopimuksia, joustavaa kumppanuutta ja yhdessä tehtyä energiaa. Ostamalla meiltä rakennamme yhdessä aluettamme.

Kokkolan Energia on vastuunsa kantava ja jatkuvasti kehittyvä, läheinen ja luotettava
energiayhtiösi. Meidät tunnetaan toimintavarmuudesta ja hyvästä asiakaspalvelusta.

Älä kuuntele vain meitä. Lue alta asiakkaidemme kokemuksia palvelustamme.

Yritysasiakkaiden kokemuksia


löydä oma yrityssopimuksesi >

Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi parhaiten sopivan sähkösopimuksen.

Miksi valita meidät?

Monipuolinen

Tarjoamme yritykselle kattavan valikoiman erilaisia sopimusvaihtoehtoja. Löydämme teille parhaiten sopivan ratkaisun, joka vähentää energiakustannuksia.

Luotettava

Olemme taloudellisesti luotettava yhteistyökumppani. Haluamme pitää kiinni siitä, mitä lupaamme asiakkaallemme. Meihin voit luottaa.

Läheinen

Olemme lähellä yritystä. Meihin on helppo ottaa yhteyttä ja asiantuntijamme auttavat pienissäkin kysymyksissä. Palvelemme molemmilla kotimaisilla kielillä.

Asiantuntijamme kertovat

Jouko Haapoja
"Reilu Kumppani -sähkösopimus luotiin tarpeeseen, koska perinteiset pörssihinnoitellut sopimukset eivät aina täytä nykyaikaisen sähkönostajan vaatimuksia. Sopimuksen nimi kertoo tuotteen tasapuolisuudesta ostajalle ja myyjälle sekä kuvaa pitkäaikaista kumppanuutta. Yritysten menestyminen on myös Kokkolan Energialle tärkeä asia ja meidän kaikkien yhteinen tavoite."

Jouko Haapoja

Hanna Aholainen
"Energiankulutuksen vähentäminen on monessa yrityksessä ajankohtainen asia. Tässä voimme olla avuksi tarjoamalla asiantuntija-apua sähkösopimuksen valintaan. Valikoimassa on Reilu Kumppani, pörssi-, spotti- tai kiinteähintainen sopimus. Kysy myös aurinkosähköjärjestelmistä ja muista mahdollisuuksista säästää energiankulutuksessa!"

Hanna Aholainen

pyydä meidät kahville!

Haluatko kuulla, mitä Kokkolan Energia voi tarjota sinun yrityksellesi tai yhteisöllesi? Pyydä meidät kahville, olemme tässä ihan lähellä ja tulemme mielellämme kertomaan yrityksille tarjottavista ratkaisuista. Tuomme mukanamme teille kiitokseksi kutsusta Energiakahvi-paketin ja löydämme varmasti yhdessä teille parhaiten soveltuvan energiaratkaisun.

Alta löydät yritysmyynnin tiimimme.

Soita tai laita viestiä. Tavataan!

Hanna Aholainen

040 673 1755
hanna.aholainen@kokkolanenergia.fi

Antti Rytioja

044 780 9387
antti.rytioja@kokkolanenergia.fi

Jouko Haapoja

044 780 9191
jouko.haapoja@kokkolanenergia.fi

Maria Kakkuri

044 780 9746
maria.kakkuri@kokkolanenergia.fi