Aurinkosähkö ja aurinkopaneelit omakotitaloon tai mökille vaivattomasti

Haluatko kotiisi ympäristöystävällistä ja edullista aurinkosähköä? Kokkolan Energialta saat aurinkosähköjärjestelmän helposti avaimet käteen -toimituksena. Pakettihinta sisältää järjestelmän lisäksi suunnittelun ja asennuksen. Autamme tarvittaessa myös lupa-asioissa.

Aurinkopaneelit tuovat omavaraisuutta kotiin, yritykseen ja maatilalle. Aurinkosähköjärjestelmä on kannattava investointi, jos haluat vähentää ulkopuolisesta energian ostamisesta syntyviä kuluja. Aurinkosähkö on tulevaisuuden energiamuoto, joka ei saastuta ympäristöämme.

Oikein asennetut korkealaatuiset aurinkopaneelit ovat suomalaisen sään kestäviä ja täysin huoltovapaita.

Asentajamme ovat koulutettuja asiantuntijoita ja osaamme suunnitella juuri teidän tarpeisiin sopivan järjestelmän. Toimitamme aurinkosähköjärjestelmiä 80 kilometrin säteellä Kokkolasta.

KYSY LISÄÄ:

aurinko@kokkolanenergia.fi tai antti.jarvinen@kokkolanenergia.fi

Aurinkosähköjärjestelmä Kokkolan lähialueille Kokkolan Energialta.

Miksi hankkia aurinkosähköjärjestelmä juuri Kokkolan Energialta?

  • Kokkolan Energia on lähes 120 vuotta alueella toiminut vakavarainen yritys, joka tulee toimimaan alueella vielä pitkään tulevaisuudessakin. Meidät saat kiinni myös järjestelmän toimituksen jälkeen, vaikka 20 vuoden päästä.
  • Meillä on kilpailukykyiset hinnat. Myymme asiakkaillemme oikeankokoisia järjestelmiä, emmekä tarjoa kulutukseen nähden ylimitoitettuja järjestelmiä.
  • Aurinkosähköjärjestelmämme ovat kestävää laatua. Myymme suomalaisen Naps Solarin aurinkosähköjärjestelmiä ja tarjoamme kunnon takuuajat. Naps on Suomen ja Pohjoismaiden johtava aurinkosähköratkaisujen tuottaja, joka on toiminut alalla yli 30 vuotta.
  • Asentajamme ovat sertifioituja ja aurinkosähköjärjestelmiin hyvin perehtyneitä. Myyjämme ovat luotettavia ja asiantuntevia.

Aurinkosähkön Avaimet käteen -paketti sisältää:

  1. Suunnittelukäynnillä selvitetään, millainen järjestelmä kiinteistöön sopii (max. 2 h)
  2. Aurinkosähköjärjestelmä kaikkine tarvikkeineen
  3. Asennustyö peruskiinnikkeillä
  4. Järjestelmän käyttöönotto ja käyttöopastus
  5. Helppokäyttöinen tuotannon seurantajärjestelmä

Lisäksi teemme pientuotannon ostosopimuksen, liittymäsopimuksen (Kokkolan Energiaverkot Oy:n verkkoalueella) sekä avustamme tarvittaessa toimenpideilmoituksen laatimisessa. Tarkistamme myös, että sähkömittarisi mittaa sekä kulutusta että tuotantoa. Aurinkosähköpaketti on kolmivaiheinen järjestelmä, joka tuottaa sähköä kotitalouden tarpeisiin.

Aurinkosähköjärjestelmä omakotitaloon tai mökille vaivattomasti ja edullisesti.

Kokeile aurinkosähköjärjestelmän mitoituslaskuria

Millainen aurinkosähköjärjestelmä sopisi teille? Aurinkosähköjärjestelmä kannattaa mitoittaa järkevästi todellisen tarpeen mukaan. Aurinkosähkön tuottaja saa parhaimman hyödyn järjestelmästä hyödyntämällän mahdollisimman suuren osan aurinkosähköstä itse. Suunnittelussa kannattaa huomioida myös mahdolliset tulevaisuuden investoinnit, kuten ilmalämpöpumpun tai sähköauton hankinta.

Suunnittele ja mitoita aurinkosähköjärjestelmä haluamaasi osoitteeseen kätevästi mitoituslaskurilla. Laskuri on suuntaa antava ja auttaa kartoittamaan aurinkosähköjärjestelmän höydyt juuri sinulle!

Klikkaa aurinkosähköjärjestelmän mitoitukseen tästä.

Aurinkopaneelit omakotitaloon tai mökille sähkönkulutuksen ja tarpeen mukaan

Toimitamme aurinkosähköjärjestelmiä ja -paneeleja 80 kilometrin säteellä Kokkolasta. Voit valita aurinkopaneelimallin ja -paketin toiveidesi ja kulutuksesi mukaan.

Kysy tarjous aurinko@kokkolanenergia.fi tai antti.jarvinen@kokkolanenergia.fi

Kaikki Napsin toimittamat älykkäät aurinkosähköjärjestelmät varustetaan edistyksellisellä etäseuranta- ja ohjauslaitteistolla. Laitteiston avulla tuotantoa voidaan seurata ja ohjata reaaliaikaisesti esimerkiksi omalla älypuhelimella.

Tilaa ilmainen aurinkosähkökartoitus

Tilaa ilmainen aurinkosähkökartoitus!

Haluatko kotiin tai yritykseen edullista sähköä auringonvalosta? Aurinkoenergia on nopeimmin kasvava uusiutuvan energian tuotantomuoto. Lähde sinäkin tuottamaan edullista, 100 % puhdasta ja uusiutuvaa aurinkosähköä!

Asiantuntijamme voivat tehdä sinulle maksuttoman kartoituksen, jossa käydään läpi toiveesi ja asennuspaikan soveltuvuus auringonsähkön tuottamiseen. Teemme ilmaisia aurinkosähkökartoituksia Kokkolan ja naapurikuntien alueella. Kartoituksen jälkeen teemme tarjouksen, joka ei sido mihinkään, eikä maksa sinulle mitään.

Toimitamme myös isompia aurinkosähköjärjestelmiä maatalouden tai yritysten tarpeisiin.

Pyydä tarjous tai maksuttoman kartoituksen sähköisesti antti.jarvinen@kokkolanenergia.fi tai soittamalla puhelinnumeroon 044 7809 167.