Aurinkosähköjärjestelmä avaimet käteen -toimituksena kotiin tai yritykseen

Haluatko kotiisi ympäristöystävällistä ja edullista aurinkosähköä? Kokkolan Energialta saat aurinkosähköjärjestelmän helposti avaimet käteen -toimituksena. Pakettihinta sisältää järjestelmän lisäksi suunnittelun ja asennuksen. Autamme tarvittaessa myös lupa-asioissa.

Aurinkopaneelit tuovat omavaraisuutta kotiin, yritykseen ja maatilalle. Aurinkosähköjärjestelmä on kannattava investointi, jos haluat vähentää ulkopuolisesta energian ostamisesta syntyviä kuluja. Aurinkosähkö on tulevaisuuden energiamuoto, joka ei saastuta ympäristöämme.

Oikein asennetut korkealaatuiset aurinkopaneelit ovat suomalaisen sään kestäviä ja täysin huoltovapaita, eikä niiden teho vähene vuosien aikana.

Asentajamme ovat koulutettuja asiantuntijoita ja osaamme suunnitella juuri teidän tarpeisiin sopivan järjestelmän. Toimitamme aurinkosähköjärjestelmiä 80 kilometrin säteellä Kokkolasta.

KYSY LISÄÄ:

Jere Syrjälä p. 040 356 6669 tai jere.syrjala@kokkolanenergia.fi

Hanna Aholainen p. 040 673 1755 tai hanna.aholainen@kokkolanenergia.fi

Miksi hankkia järjestelmä juuri Kokkolan Energialta?

  • Kokkolan Energia on 114 vuotta alueella toiminut vakavarainen yritys, joka tulee toimimaan alueella vielä pitkään tulevaisuudessakin. Meidät saat kiinni myös järjestelmän toimituksen jälkeen, vaikka 20 vuoden päästä.
  • Meillä on kilpailukykyiset hinnat. Myymme asiakkaillemme oikeankokoisia järjestelmiä, emmekä tarjoa kulutukseen nähden ylimitoitettuja järjestelmiä.
  • Aurinkosähköjärjestelmämme ovat kestävää laatua. Myymme suomalaisen Naps Solarin aurinkosähköjärjestelmiä ja tarjoamme kunnon takuuajat. Naps on Suomen ja Pohjoismaiden johtava aurinkosähköratkaisujen tuottaja, joka on toiminut alalla yli 30 vuotta.
  • Asentajamme ovat sertifioituja ja aurinkosähköjärjestelmiin hyvin perehtyneitä. Myyjämme ovat luotettavia ja asiantuntevia.
  Avaimet käteen -paketin sisältö:
  1. Suunnittelukäynnillä selvitetään, millainen järjestelmä kiinteistöön sopii (max. 2 h)
  2. Aurinkosähköjärjestelmä kaikkine tarvikkeineen
  3. Asennustyö peruskiinnikkeillä
  4. Järjestelmän käyttöönotto ja käyttöopastus
  5. Helppokäyttöinen tuotannon seurantajärjestelmä

  Lisäksi teemme pientuotannon ostosopimuksen, liittymäsopimuksen (Kokkolan Energiaverkot Oy:n verkkoalueella) sekä avustamme tarvittaessa toimenpideilmoituksen laatimisessa. Tarkistamme myös, että sähkömittarisi mittaa sekä kulutusta että tuotantoa. Aurinkosähköpaketti on kolmivaiheinen järjestelmä, joka tuottaa sähköä kotitalouden tarpeisiin.

  Aurinkosähköjärjestelmään sisältyvien laitteiden tarkempi tekninen kuvaus löytyy täältä.

  Hanki oma aurinkosähköjärjestelmä vaivattomasti osamaksulla

  Haluatko kotiisi ympäristöystävällistä ja edullista aurinkosähköä? Tarjoamme kuluttajien hankkimalle aurinkosähköjärjestelmälle 5 vuoden kuluttoman ja korottoman maksuajan.

  Esimerkiksi 10 paneelin Naps Value -järjestelmästä maksat alle 100 € kuukaudessa. Voit toki maksaa järjestelmän nopeamminkin kuin 5 vuodessa. Saat haettua kotitalousvähennystä työn osuudesta jo samana vuonna, kun aurinkojärjestelmän sopimus ja asennus on tehty.

  Osamaksun avulla pääset vaivattomasti ja nopeasti energian pientuottajaksi. Pystyt tekemään päätöksen aurinkojärjestelmän hankkimisesta ilman isoa alkupääomaa ja teet ympäristöteon hyödyntämällä kotonasi 100 prosenttisesti uusiutuvaa aurinkosähköä.

  Kokeile aurinkosähköjärjestelmän mitoituslaskuria

  Millainen aurinkosähköjärjestelmä sopisi teille? Aurinkosähköjärjestelmä kannattaa mitoittaa järkevästi todellisen tarpeen mukaan. Aurinkosähkön tuottaja saa parhaimman hyödyn järjestelmästä hyödyntämällän mahdollisimman suuren osan aurinkosähköstä itse. Suunnittelussa kannattaa huomioida myös mahdolliset tulevaisuuden investoinnit, kuten ilmalämpöpumpun tai sähköauton hankinta.

  Suunnittele ja mitoita aurinkosähköjärjestelmä haluamaasi osoitteeseen kätevästi mitoituslaskurilla. Laskuri on suuntaa antava ja auttaa kartoittamaan aurinkosähköjärjestelmän höydyt juuri sinulle!

  Klikkaa aurinkosähköjärjestelmän mitoitukseen tästä.

  Esimerkkihinnat:
  Paketti Naps Value Naps Premium
  Piikkiteho 2,75 kWp 3,10 kWp
  Paneelien määrä 10 kpl 10 kpl
  Kokonaishinta alkaen * 5 800 € 6 755 €

  Pakettihinnat sisältävät asennustyön. Valikoimassamme on myös kooltaan isompia järjestelmiä ja mitoitamme järjestelmän aina kohteen sekä tarpeen mukaan. Kysy lisää!

  Kaikki Napsin toimittamat älykkäät aurinkosähköjärjestelmät varustetaan edistyksellisellä etäseuranta- ja ohjauslaitteistolla. Laitteiston avulla tuotantoa voidaan seurata ja ohjata reaaliaikaisesti esimerkiksi omalla älypuhelimella.

  Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät alv 24 %.

  * Kokonaishinta alkaen = normaali harjakattoinen asennus alle 80 km päässä Kokkolasta.

  Kotitalousvähennyksen määrä vuonna 2019 on 50 % työn osuudesta, omavastuu 100 €. Tutustu kotitalousvähennykseen tarkemmin www.vero.fi

  Tilaa ilmainen aurinkosähkökartoitus!

  Haluatko kotiin tai yritykseen edullista sähköä auringonvalosta? Aurinkoenergia on nopeimmin kasvava uusiutuvan energian tuotantomuoto. Lähde sinäkin tuottamaan edullista, 100 % puhdasta ja uusiutuvaa aurinkosähköä!

  Asiantuntijamme voivat tehdä sinulle maksuttoman kartoituksen, jossa käydään läpi toiveesi ja asennuspaikan soveltuvuus auringonsähkön tuottamiseen. Teemme ilmaisia aurinkosähkökartoituksia Kokkolan ja naapurikuntien alueella. Kartoituksen jälkeen teemme tarjouksen, joka ei sido mihinkään, eikä maksa sinulle mitään.

  Toimitamme myös isompia aurinkosähköjärjestelmiä maatalouden tai yritysten tarpeisiin. Kysy lisää!

  Soita 040 356 6669 tai jätä yhteydenottopyyntö.

  Haluan tarjouksen aurinkojärjestelmästä!