Vuokrattava kaukolämpökeskus rakennusajaksi - edullista ja helppoa kaukolämpöä rakennustyömaalle

Vuokrattava kaukolämpökeskus

Tarvitsetko rakennusajaksi kaukolämpöä lämmitykseen ja kuivaukseen? Nyt saat edullista ja helppoa kaukolämpöä myös rakennusajaksi tai odottamattomaan lämmöntarpeeseen. Vuokrattava kaukolämpökeskus sopii rakennusliikkeille ja LVI-urakointiliikkeille sekä muille väliaikaista lämmitystä kiinteistöön tarvitseville.

Kaukolämmöllä ja vuokrattavalla lämmönjakokeskuksella päästään lämmitystehoissa isompiin lukuihin kuin esimerkiksi sähköpuhaltimilla on käytännössä mahdollista päästä.

Työskentelytehokkuus ja -turvallisuus paranevat, kun rakennustiloissa on lämmin, ja paikat pysyvät kuivina, eikä rakennustyömaalle muodostu haitallisia savukaasuja öljystä tai polttoaineista. Kustannuksiltaan vuokrattava kaukolämpökeskus on muihin väliaikaisiin lämmitysmuotoihin verrattuna edullinen ratkaisu.

Lämmönjakokeskuksen voi ripustaa esimerkiksi kattoon lattioiden valun ajaksi. Kuvan lämmönjakokeskukseen on kytketty lämmityspuhaltimia. Vankkarakenteinen lämmönjakokeskus hoitaa tehokkaasti rakennushankkeen aikaisen lämmityksen.

Vuokrattava kaukolämpökeskus voi olla tarpeen esimerkiksi silloin, kun lämmitysjärjestelmä ei riitä normaalista poikkeavaan lämmönkulutukseen, kiinteistön eristys on vielä keskeneräinen tai kiinteistön betonivaluja kuivataan.

Vuokrattava kaukolämpökeskus auttaa myös muutosvaiheiden läpi, esimerkiksi kun vanha lämmönjakokeskus pitää vaihtaa uuteen tai viallisen keskuksen tilalle tarvitaan korvaava vuokrakeskus, kunnes uusi lämmönjakokeskus saadaan paikalle.

Tilaa tai kysy lisää: 0800 050 61

Lataa hinnasto >