Skip to main content
Kokkolan Energia etusivu

 

HUOM! Arvolisäveron nousu koskee kaikkia palveluitamme 1.9.2024 alkaen.

 

Miksi valita Surffari-sähkösopimus?

Surffari-sopimuksella voit hyödyntää sähkön markkinahinnan vaihtelut. Surffari-sopimus sopii sinulle, jos haluat seurata aktiivisesti sähkön markkinahinnan kehitystä ja ohjata sähkönkulutustasi sen mukaisesti. Voit seurata pohjoismaisen sähköpörssin Nord Poolin verottomia markkinahintoja tunti tunnilta täältä. Seuraavan päivän hinnat ovat näkyvissä jo edellisenä päivänä klo 15.00 jälkeen, jolloin voit ohjata omaa kulutustasi halvemmille tunneille ja optimoida sähkönkäyttöäsi markkinahinnan mukaan.

 

Surffari-sopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Hinta muodostuu tunneittain muuttuvasta spot-hinnasta, marginaalista (0,54 snt/kWh) ja perusmaksusta. Kulutuslaskulla esitettävä sähköenergian keskihinta lasketaan kuukauden kaikkien tuntien kulutuksen summan perusteella. Voit vaihtaa sähkötuotteen 14 päivän irtisanomisajalla.

 

Spot-hinnat ovat nähtävissä Fingridin tuntihinta-mobiilisovelluksissa (Windows, Android, iPhone).

 

Sähkönsiirrosta ja sen veloituksesta vastaa paikallinen sähköverkkoyhtiö. Kokkolan Energiaverkon siirtohinnaston löydät täältä

HUOM! Sähkösopimus tulee tehdä hyvissä ajoin, mielellään kaksi viikkoa ennen muuttoa tai viimeistään pari päivää ennen muuttopäivää. Näin sähköt ehditään kytkeä päälle rauhassa, ja vältyt varmasti verkkoyhtiön pikakytkentämaksulta. Huomioithan, että emme tee kytkentöjä viikonloppuisin ja juhlapyhisin. Sähköjen kytkentä tehdään aina seuraavana arkipäivänä normaalin työajan puitteissa.

0,54 snt/kWh

Toistaiseksi voimassa oleva Tuntispot-sähkösopimus.

Sähköä hintaan SPOT-hinta + 0,54 snt/kWh, sis. alv 24%.

 

 


 

Perusmaksu 2,50 €/kk.


 

Katso myös muut sähkötarjoukset >


Surffari-sähkösopimuksen hinta:

#

Surffari-sähkösopimus

SPOT-hinta + 0,54 snt/kWh
Perusmaksu 2,50 €/kk

 

Myymme Surffari-sähkösopimuksia kaikkialle Suomeen. 

Tutustu sopimusehtoihin > Tee sopimus >

Miksi valita Kokkolan Energia?

Sujuvaa palvelua

Olemme olemassa, jotta arki olisi sujuvaa kotona ja töissä. Palvelemme asiakkaitamme lähellä ja molemmilla kotimaisilla kielillä. Tule käymään, soita tai laita viestiä. Meidät tavoitat helposti!

Ota yhteyttä

Hyvää yhteistyötä

Teemme hyvää ja autamme aluettamme kehittymään. Haluamme olla mukana luomassa hyvää aluetta elää ja yrittää. Toimimme vastuullisesti ja annamme osamme yhteisen hyvän eteen!

Lue kuulumisiamme

Reilua toimintaa

Tuotamme yhdessä tehtyä energiaa. Työllistämme noin 100 asiantuntijaa ja toimintamme tukee useita paikallisia yrityksiä. Toimimme reilusti ja luotettavasti lähellä asiakasta.

Tutustu yritykseen