Kokkolan Energia etusivu

Miksi valita Surffari-sähkösopimus?

Surffari-sopimuksella voit hyödyntää sähkön markkinahinnan vaihtelut. Surffari-sopimus sopii sinulle, jos haluat seurata aktiivisesti sähkön markkinahinnan kehitystä ja ohjata sähkönkulutustasi sen mukaisesti. Voit seurata tuntihintoja esimerkiksi pohjoismaisen sähköpörssin Nord Poolin sivuilla. Surffari sopii erityisen hyvin koteihin, joissa osan kulutuksesta saa siirrettyä yö- tai viikonloppuaikaan, koska pääsääntöisesti sähkön hinta on halvimmillaan iltaisin ja öisin.


Surffari-sopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Pystyt vaihtamaan sähkötuotteen 14 päivän irtisanomisajalla.

#

Alk 0,31 snt/kwh

Toistaiseksi voimassa oleva Tuntispot-sähkösopimus. Sähköä hintaan SPOT-hinta + 0,31 snt/kWh, sis. alv 24%Perusmaksu 2,50 €/kkHintaesimerkissä sulakekoko 25-63AKatso myös muut sähkötarjoukset >


Surffari-sähkösopimuksen hinta:

#

Surffari-sähkösopimus

SPOT-hinta + 0,31 snt/kWh
Perusmaksu 2,50 €/kk

Tee sopimus >

Miksi valita Kokkolan Energia?

Sujuvaa palvelua

Olemme olemassa, jotta arki olisi sujuvaa kotona ja töissä. Palvelemme asiakkaitamme lähellä ja molemmilla kotimaisilla kielillä. Tule käymään, soita tai laita viestiä. Meidät tavoitat helposti!

Ota yhteyttä

Hyvää yhteistyötä

Teemme hyvää ja autamme aluettamme kehittymään. Haluamme olla mukana luomassa hyvää aluetta elää ja yrittää. Toimimme vastuullisesti ja annamme osamme yhteisen hyvän eteen!

Lue kuulumisiamme

Reilua toimintaa

Tuotamme yhdessä tehtyä energiaa. Työllistämme noin 100 asiantuntijaa ja toimintamme tukee useita paikallisia yrityksiä. Toimimme reilusti ja luotettavasti lähellä asiakasta.

Tutustu yritykseen