Valtakirja sähkösopimukseen liittyvien asioiden hoitoon

Sähkösopimus- tai laskutusasioiden hoitaminen toisen henkilön puolesta edellyttää aina kirjallista valtuutusta eli valtakirjaa.

Käytämme sähköistä valtakirjaa, jonka allekirjoitat vahvalla tunnistautumisella joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sähköisen valtakirjan saapumisesta tulee meille ilmoitus ja käsittelemme sen mahdollisimman pian.

 

Yritykset ja isännöitsijät

Toimitko yrityksen tai taloyhtiön edustajana? Voimme valtuuttaa sinut useiden kohteiden edustajaksi, mikä mahdollistaa kaikkien tietojen näkemisen yhdellä kirjautumisella asiakasportaalissamme.

Täytä ja lähetä valtakirja >

 

Kuluttaja-asiakkaat

Haluaisitko antaa valtuuden toiselle henkilölle hoitaa energia-asioita puolestasi?

Täytä ja lähetä valtakirja >

 

Valtakirja kuolinpesän asioiden hoitoon

Kuolinpesän asioista päättävät sen osakkaat yhdessä. Tästä löytyy tulostettava valtakirja kuolinpesän asioiden hoitamiseksi. Valtakirjan liitteenä on toimitettava kopio perunkirjasta tai virkatodistuksesta, josta selviää tiedot pesän osakkaista.

Täytä, tulosta ja allekirjoita se. Kaikkien osakkaiden täytyy allekirjoittaa valtakirja. Toimita tämän jälkeen valtakirja asiakaspalveluumme joko skannattuna sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@kokkolanenergia.fi tai postitse osoitteeseen Kokkolan Energia Oy, PL 165, 67101 Kokkola.

Käsittelemme valtakirjan 2–3 päivän sisällä.