Kokkolan liikennevalojen huollosta vastaavat Kokkolan Energia ja Dynniq Finland

Kokkolan kaupungin liikennevaloja hallinnoi ja huoltaa useampi taho. Kokkolan kaupunki omistaa Kokkolan liikennevaloista 77,4 % ja ITM Finland omistaa liikennevaloista 22,6 %. Osa valoista on osaomisteisia.

Sopimuksen mukaan Pohjoisväylän liikennevalot ovat ITM Finlandin hallinnoimia. Kaikki loput liikennevalot ovat Kokkolan kaupungin hallinnoimia ja näiden liikennevalojen huollosta vastaa Kokkolan Energia. ITM Finlandin hallinnoimien liikennevalojen huollosta vastaa puolestaan Dynniq Finland.

Dynniq Finland ja Kokkolan Energia vastaavat huoltovastuullaan olevien liikennevalojen järjestelmistä sekä infran teknisestä ylläpidosta.

Uusista liikennevalohankkeista ja olemassa olevien liikennevalojen korjauksista päättää Kokkolan kaupungin tekninen palvelukeskus. Kokkolan Energia vastaa liikennevaloja koskevien päätösten käytännön toteutuksista.

Teimme asiakkaillemme selvennykseksi kartan, jossa näkyvät liikennevalojen huoltovastuut.

Jos Kokkolan Energian huoltovastuulla olevissa liikennevaloissa on huomautettavaa, voit lähettää meille viestin osoitteeseen liikennevalot@kokkolanenergia.fi tai kiireisissä tapauksissa soittaa asiakaspalveluumme p. 0800 050 60.

Jos huomautus koskee Dynniq Finlandin huoltovastuulla olevia Pohjoisväylän liikennevaloja, ota yhteyttä Dynniq Finlandin yhteyshenkilöön Matti Hakolaan matti.hakola@dynniq.com tai kiireisissä tapauksissa soita p. 040 672 7479.