Aurinkosähköpakettien hinnoittelu

Kokkolan Energia toimittaa aurinkosähköjärjestelmät vaikkapa omakotitaloon tai mökille avaimet käteen -periaatteella. Kokonaispalveluun kuuluvat suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa, aurinkosähköjärjestelmä komponentteineen, asennus, käyttöönotto ja käyttöopastus sekä helppokäyttöinen järjestelmä tuotannon seuraamiseen.

Yksilöllinen suunnitelma jokaiseen kohteeseen

Ennen kuin asiakkaalle tehdään tarjous aurinkosähköjärjestelmästä, jokainen kohde kartoitetaan huolellisesti.

– Meillä on käytössä simulointiohjelma, johon syötämme esimerkiksi kohteen osoitteen satelliitin avulla tapahtuvaa paikantamista varten sekä tiedot käytettävistä paneeleista, invertteristä ja
kaapeloinnista. Näiden perusteella ohjelma laskee arvioidun vuosituoton, jossa on huomioitu aikaisemmat säätiedot, Antti Järvinen Kokkolan Energialta kertoo ja korostaa luotettavan tiedon merkitystä tuottoarviossa.

Tuottoarvion lisäksi kohteessa selvitetään muun muassa kattorakenteiden kunto ja käytettävät kiinnitykset sekä kaapelointi kiinteistön sähkönjakelukeskukselle. Järvisen mukaan on tärkeää, ettei asiakkaalle tarjota mitään sellaista, jota tämä ei tarvitse.

– Monilla on mielikuva, että mitä enemmän paneeleita, sitä suuremman hyödyn asiakas saa. Asia ei kuitenkaan ole näin yksioikoinen. Jos kyseessä on meidän asiakkaamme, pystymme tarkistamaan kohteen vuosikulutuksen tuntitasolla, joka on olennainen tieto järjestelmän mitoituksessa. Mikäli asiakas ostaa sähkön muualta, silloin asiakas itse tai me voimme pyytää kyseisen kulutusraportin kyseiseltä sähköyhtiöltä. Tämän tiedon ansiosta voimme toimittaa järjestelmän, joka parhaiten vastaa asiakkaan kulutusta. Kun katolle asennetaan kohteeseen optimoitu järjestelmä, silloin asennuskulutkaan eivät karkaa käsistä.

Aurinkosähköpakettien hankinnassa huomioitavia asioita

  • Kohteen vuosikulutuksen lisäksi paketin mitoitukseen vaikuttaa kulutus kesäaikana ja tuntitasolla
  • Asennuskohteen läheisyydessä täytyy olla piste, mihin laitteisto liitetään (sähkökeskus/ryhmäkeskus, jossa 3-vaihde lähdöt vapaana)
  • Tarvittavat nettiyhteydet (vaatii wifi-yhteyden)
  • Mahdolliset toimenpideluvat tms. (riippuu Kokkolan alueella asennuskohteen sijainnista ja järjestelmän koosta)
  • Nykyisen energiamittarin soveltuvuus kaksisuuntaiseen mittaukseen
  • Katon ilmansuunta, harja- vai tasakatto, katon koko (vapaa pinta-ala)
  • Mahdolliset varjostavat esteet, puut, piiput yms.
  • Katon materiaali (huopa, tiili, aaltopelti, tiilikuvioinen pelti, konesaumapelti tms.). Mikäli kohteessa on tiilikatto, tulee pakettiin lisähintaa noin 200-1000 € riippuen järjestelmän koosta

 

Halutessasi saat  paneelit meiltä myös  3 vuoden korottomalla osamaksulla, kysy lisää: 

Antti Järvinen, tekninen palveluasiantuntija

puh. 044 7809 167

antti.jarvinen@kokkolanenergia.fi tai aurinko@kokkolanenergia.fi 

 

Kokkolan Energian tarjoaa aurinkosähköpaketit  keväthintaan!  

Tutustu tuotteisiimme ja toimi nopeasti. Paketteja on rajattu määrä. 

 

Pakettien hinnat

Paketti 1

4,92 kWp järjestelmä
sisältää 12 kpl TW Solar 410W paneeleita + 6 kW Growatt invertterin.

Pakettihinta 5 250,00 € sis alv 24%.

Arvioidulla 3 400 kWh/vuosi sähköntuotannolla lämmität saunan miltei 300 kertaa, tai vaihtoehtoisesti saat keskimääräisellä kulutuksella laskettuna sähköautollasi 15 000 kilometrin sähköt tuotettua.

 

Paketti 2

6,56 kWp järjestelmä
sisältää 16 kpl TW Solar 410W paneeleita + 8 kW Growatt invertterin. 


Pakettihinta  6 480,00 € sis. alv 24%   

Arvioidulla 4 500 kWh/vuosi sähköntuotannolla lämmität saunan joka päivä, tai vaihtoehtoisesti saat keskimääräisellä kulutuksella laskettuna sähköautollasi jopa 20 000 kilometrin sähköt tuotettua.

Kampanja on voimassa siihen saakka kun aurinkosähköjärjestelmiä riittää.