Pääkirjanpitäjän pestiin harjoittelun ja opinnäytetyön kautta

Johanna Palokangas pitää kirjanpidon ja maksuvalvonnan langat käsissään työskennellen pääkirjanpitäjänä Kokkolan Energialla. Vajaa kolmekymppisenä Palokangas aloitti liiketalouden opinnot edeten nopeasti kesätöiden, opinnäytetyön ja kirjanpitäjän työn kautta Kokkolan Energian pääkirjanpitäjäksi.

Johanna Palokangas on esimiehenä helposti lähestyttävä ja kuuntelee herkällä korvalla tiimin jäseniä.
– Haluan, että minua on helppo lähestyä, olipa asia tai ongelma mikä tahansa. Joko ongelma ratkaistaan siinä hetkessä tai myöhemmin. Jos joku homma ei toimi, sille täytyy tehdä jotain.

Kokkolan Energia on Johannan mukaan työnantajana koulutusmyönteinen. Kehittymiseen annetaan mahdollisuus ja työntekijään luotetaan. Johanna tunnustaa olevansa itseään kohtaan kriittinen ja pyrkivänsä täydellisyyteen. Oma itseluottamus on kuitenkin kasvanut sen myötä, kun luotto työnantajan suunnalta on kohdallaan.
– Olen vuoden aikana oppinut todella paljon uusia asioita ja saanut mielekkäitä työtehtäviä. Välillä työtehtävät ovat tuntuneet jopa niin haastavalta, että itse olen ollut epävarma selviämisestäni, mutta aina on selvitty.

Lue koko tarina