Kaukolämpöön liittyminen on helppoa ja vaivatonta

Kaukolämpöön voivat liittyä ne kiinteistöt, joiden läheisyydestä löytyy kaukolämpöverkko. Kokkolan Energian henkilöstön kanssa rakentamisaikataulun sekä liittymisjohdon reitin suunnittelu on helppoa ja sujuvaa. Tarkastamme aina uusien kaukolämpölaitteiden suunnitelmat, mitoitukset ja asennukset sekä opastamme laitteiden käytössä.

Kanta-Kokkolassa uusille omakotialueille pyritään rakentamaan kaukolämpöverkko ja jo olemassa olevaa verkkoa laajennetaan kysynnän mukaan, mutta kannattavasti.

Kaukolämpöön liittyminen on vaivatonta ja kaukolämmön voi ottaa käyttöön vuodenajasta riippumatta. Rakennamme talojohdon maanrakennustöineen sekä asennamme mittauslaitteet tekniseen tilaan lämmönjakokeskuksen asentamisen jälkeen. Huolehdimme aina myös kaukolämmön käyttöönotosta ja käytön opastuksesta. Huomioithan, että lämmönjakokeskuksen hankinta kuuluu liittyjälle, ellet ole tilannut meiltä Avaimet käteen -pakettia.

Jos mietit kaukolämpöä lämmitysmuotona, ota meihin yhteyttä.

Kokkolan Energian kaukolämmön Avaimet käteen -paketti sisältää kaiken tarvitsemasi.


Kaukolämmön liittymiskustannukset

Kaukolämmön liittymiskustannukset muodostuvat liittymismaksusta ja lämmönvaihtimen osto- ja asennuskustannuksista. Liittymismaksu laskutetaan erillisellä laskulla sopimuksessa mainittuna ajankohtana. Liittymissopimus tulee olla tehtynä ennen perustustöitä ja nousukulman asentamista.

Teemme tarjouksen kaukolämpöliittymästä rakennuksen perustietojen pohjalta.

Pyydä meiltä tarjousta sähköisesti rakentajapalvelu@kokkolanenergia.fi tai soittamalla rakentajapalveluumme puh. 0800 050 61.

Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.

Avaimet käteen -paketti on vaivaton tapa liittyä kaukolämpöön!

Tarjoamme kaukolämpöä Avaimet käteen -pakettina pientaloihin, joissa vaihdetaan lämmitysmuotoa ja joissa kadulla on jo valmiiksi rakennettu kaukolämpöjohto. Oletko kiinnostunut siirtymään kaukolämpöön? Voimme tehdä sinulle yksilöllisen ja maksuttoman laskelman siitä, kuinka paljon sinun kotisi voi kaukolämmön avulla säästää lämmityslaskuissa. Laskelma kertoo, kuinka nopeasti kaukolämpöön sijoittaminen maksaa sijoituksen takaisin.

Maksuton arviokäynti ja laskelma eivät sitouta sinua mihinkään. Tämä on kokkolalaisten omistaman yrityksen tarjoamaa palvelua sinulle.

Avaimet käteen -paketti sisältää kaiken tarvitsemasi

  • Kaukolämpöliittymän
  • Lämmönjakokeskuksen
  • Asennustyön
  • Käytön opastuksen


Meillä on vuosikymmenien kokemus kaukolämmöstä ja olemme sen avulla valinneet toimintavarman lämmönjakokeskuksen, jonka käyttäminen on vaivatonta. Moniin muihin lämmitysmuotoihin verrattuna kaukolämpö on erittäin toimintavarma ja kestävä lämmitysmuoto.

Kaukolämpöön siirtyminen on pitkäaikainen sijoitus kotiin, joka usein nostaa myös asunnon arvoa. Maksuton laskelmamme kertoo sinulle, kuinka nopeasti sijoitus maksaa itsensä takaisin lämmityslaskun säästöinä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää Avaimet käteen -paketista rakentajapalvelustamme!

Täytä alla avautuva Ota yhteyttä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa rakentajapalveluumme 0800 050 61 tai lähettää sähköpostia rakentajapalvelu@kokkolanenergia.fi.

Kotitalousvähennystä kaukolämpöön siirtymisestä

Yksityishenkilön on mahdollista hakea kotitalousvähennystä, kun lämmitysmuoto vaihdetaan kaukolämpöön.

Kotitalousvähennystä voi saada Kokkolan Energian työn osuudesta.
Lue lisää kotitalousvähennyksestä >

Liittyminen Kokkolan Energian kaukolämpöverkkoon

Ota yhteyttä rakentajapalveluumme 0800 050 61 tai rakentajapalvelu@kokkolanenergia.fi. Kerromme samalla lisää ja teemme tarjouksen liittymisestä.