Kokkolan Energia etusivu

Miksi valita Vuodenaika Vesi -sähkösopimus?

Vuodenaika Vesi -tuotteen sähkö on tuotettu sataprosenttisesti uusiutuvaa vesivoimaa käyttäen. Sähkön hinta seuraa markkinahintaa 3 kuukauden jaksoissa ja hinta tarkistetaan aina neljä kertaa vuodessa. Hintajaksot ovat 1.1.–31.3., 1.4.–30.6., 1.7.–30.9. sekä 1.10.–31.12.


Hinnanmuutokset ilmoitetaan asiakkaille kuukautta ennen sähköpostilla ja verkkosivuillamme.


Vuodenaika on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jonka voi vaihtaa joustavasti toiseen sähkötuotteeseen 14 päivän irtisanomisajalla.


Tutustu sopimusehtoihin >
#

Alk 13,05 snt/kWh

Toistaiseksi voimassa oleva Vuodenaika Vesi sähkösopimus. Sähköä hintaan 13,05 snt/kWh, sis. alv 24%Perusmaksu 3,97 €/kkKatso myös muut sähkötarjoukset >


Vuodenaika Vesi -sähkösopimuksen hinta:

#

Vuodenaika Vesi -sähkösopimus

Energia 13,05 snt/kWh
Perusmaksu 3,97 €/kk


Hinta 1.7.2022 alkaen.

Tee sopimus >

Miksi valita Kokkolan Energia?

Sujuvaa palvelua

Olemme olemassa, jotta arki olisi sujuvaa kotona ja töissä. Palvelemme asiakkaitamme lähellä ja molemmilla kotimaisilla kielillä. Tule käymään, soita tai laita viestiä. Meidät tavoitat helposti!

Ota yhteyttä

Hyvää yhteistyötä

Teemme hyvää ja autamme aluettamme kehittymään. Haluamme olla mukana luomassa hyvää aluetta elää ja yrittää. Toimimme vastuullisesti ja annamme osamme yhteisen hyvän eteen!

Lue kuulumisiamme

Reilua toimintaa

Tuotamme yhdessä tehtyä energiaa. Työllistämme noin 100 asiantuntijaa ja toimintamme tukee useita paikallisia yrityksiä. Toimimme reilusti ja luotettavasti lähellä asiakasta.

Tutustu yritykseen