Skip to main content
Kokkolan Energia etusivu

Miksi valita Vuodenaika Vesi -sähkösopimus?

Vuodenaika Vesi -tuotteen sähkö on tuotettu sataprosenttisesti uusiutuvaa vesivoimaa käyttäen. Sähkön hinta seuraa markkinahintaa 3 kuukauden jaksoissa ja hinta tarkistetaan aina neljä kertaa vuodessa. Hintajaksot ovat 1.1.–31.3., 1.4.–30.6., 1.7.–30.9. sekä 1.10.–31.12.

 

Hinnanmuutokset ilmoitetaan asiakkaille kuukautta ennen sähköpostilla ja verkkosivuillamme.

 

Vuodenaika on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jonka voi vaihtaa joustavasti toiseen sähkötuotteeseen 14 päivän irtisanomisajalla.

 

Poikkeuksellisesta sähkömarkkinatilanteesta johtuen otamme uusia asiakkaita ainoastaan Kokkolan kaupungin alueelta (Kokkola, Lohtaja, Kälviä ja Ullava). Kokkolan Energia ottaa 1.10. alkaen käyttöön hintakaton, joka on voimassa Kokkolan alueen asiakkaiden (Kokkola, Lohtaja, Kälviä jaUllava) Vuodenaika-sähkösopimuksissa. Hintakatto takaa sen, että Kokkolan Energia laskuttaa asiakkailtaan sähköenergiasta enimmillään 16 snt/kWh (alv 0 %). Lopullinen hinta vaihtelee arvonlisäveron suuruudenmukaan. Nykyisen arvonlisäveron mukaisesti se tarkoittaa kuluttaja-asiakkaalle 17,60 snt/kWh (sis. alv 10%).

 

Hintakatto koskee vain niitä käyttöpaikkoja joissa sulakekoko on korkeintaan 3x63A tai kulutus alle 100 000 kWh/vuosi. Sähkönsiirto veloitetaan erikseen normaalin siirtohinnaston mukaan.

 

HUOM! Sähkösopimus tulee tehdä hyvissä ajoin, mielellään kaksi viikkoa ennen muuttoa tai viimeistään pari päivää ennen muuttopäivää. Näin sähköt ehditään kytkeä päälle rauhassa, ja vältyt varmasti verkkoyhtiön pikakytkentämaksulta. Huomioithan, että emme tee kytkentöjä viikonloppuisin ja juhlapyhisin. Sähköjen kytkentä tehdään aina seuraavana arkipäivänä normaalin työajan puitteissa.

 

Tutustu sopimusehtoihin >

 

 

 

Alk 17,60 snt/kWh

Toistaiseksi voimassa oleva Vuodenaika Vesi sähkösopimus. Sähköä hintaan 17,60 snt/kWh, sis. alv 10%


 

Perusmaksu 3,52 €/kk


 

Katso myös muut sähkötarjoukset >


Vuodenaika Vesi -sähkösopimuksen hinta:

#

Vuodenaika Vesi -sähkösopimus

Energia 17,60 snt/kWh
Perusmaksu 3,52 €/kk

 

Otamme uusia asiakkaita ainoastaan Kokkolan kaupungin alueelta (Kokkola, Lohtaja, Kälviä ja Ullava). Hintakatto kokkolaistalouksiin voimassa toistaiseksi.


Miksi valita Kokkolan Energia?

Sujuvaa palvelua

Olemme olemassa, jotta arki olisi sujuvaa kotona ja töissä. Palvelemme asiakkaitamme lähellä ja molemmilla kotimaisilla kielillä. Tule käymään, soita tai laita viestiä. Meidät tavoitat helposti!

Ota yhteyttä

Hyvää yhteistyötä

Teemme hyvää ja autamme aluettamme kehittymään. Haluamme olla mukana luomassa hyvää aluetta elää ja yrittää. Toimimme vastuullisesti ja annamme osamme yhteisen hyvän eteen!

Lue kuulumisiamme

Reilua toimintaa

Tuotamme yhdessä tehtyä energiaa. Työllistämme noin 100 asiantuntijaa ja toimintamme tukee useita paikallisia yrityksiä. Toimimme reilusti ja luotettavasti lähellä asiakasta.

Tutustu yritykseen