Skip to main content
Kokkolan Energia etusivu

Aalto-sähkösopimus

12 kk määräaikainen sopimus

 

Sopimuksen hinta muodostuu

  • Kiinteästä sähköenergian hinnasta
  • Kulutusvaikutuksesta (yleensä +/- 10 %)
  • Perusmaksusta

Miksi valita Aalto-sähkösopimus?

Aalto-sähkösopimus on määräaikainen sähkösopimus, jossa yhdistyvät määräaikaisen kiinteähintaisen sähkösopimuksen vakaus sekä pörssihintaan perustuva kulutusvaikutus, jonka avulla voit vaikuttaa joustavasti oman sähkölaskusi loppusummaan. Sähkösopimuksen hinta muodostuu kiinteästä hinnasta sekä kulutusvaikutuksesta. Kulutusvaikutus alentaa energian hintaa, kun ajoitat sähkönkäyttösi edullisille tunneille. Jos käytät sähköä enemmän kalliiden tuntien aikana, nostaa kulutusvaikutus energian hintaa laskullasi. Kulutusvaikutus voi olla siis negatiivinen tai positiivinen (snt/kWh).

 

Aalto-sähkötuote on loistava vaihtoehto kuluttajalle, joka haluaa seurata sähkön hintaa ja siirtää omaa kulutustaan edullisille tunneille. Voit seurata pohjoismaisen sähköpörssin Nord Poolin verottomia markkinahintoja tunti tunnilta täältä, tai Fingridin tuntihinta-sovelluksesta.

Seuraavan päivän hinnat ovat näkyvissä jo edellisenä päivänä klo 15.00 jälkeen

 

Kulutusvaikutuksen määrä lasketaan siten, että omalla kulutuksella painotetusta keskihinnasta* vähennetään spotin (pörssisähkö) kuukauden keskihinta. Kulutusvaikutus on yleensä +/- 10 %. Jos sähkön pörssihinta kallistuu hetkellisesti moninkertaiseksi pörssin kuukauden keskihinnasta ja asiakkaalla kulutusta on  näille tunneille, niin kulutusvaikutus voi olla enemmän kuin + 10 %.

 

*Oma painotettu kuukauden keskihinta lasketaan seuraavasti:

     oma kulutusmäärä per tunti x Nordpool spot-hinta per tunti/oma kk:n kulutusmäärä

Jos kulutus ajoittuu pörssisähkön kuukausikeskihintaa edullisimmille tunneille, se  vaikuttaa laskevasti kulutusvaikutuksen suuruuteen ja toisinpäin. 

 

Sähkönsiirrosta ja sen veloituksesta vastaa paikallinen sähköverkkoyhtiö. Kokkolan Energiaverkon siirtohinnaston löydät täältä

 

Uuden sähkösopimuksen teet kätevästi netin kautta. Täytä alla olevaan laskuriin sähkön käyttöpaikan postinumero. Sen jälkeen pääset klikkaamaan painiketta tee sopimus.
 

HUOM! Sähkösopimus tulee tehdä hyvissä ajoin, mielellään kaksi viikkoa ennen muuttoa tai viimeistään pari päivää ennen muuttopäivää. Näin sähköt ehditään kytkeä päälle rauhassa, ja vältyt varmasti verkkoyhtiön pikakytkentämaksulta. Huomioithan, että emme tee kytkentöjä viikonloppuisin ja juhlapyhisin. Sähköjen kytkentä tehdään aina seuraavana arkipäivänä normaalin työajan puitteissa.

 

Tutustu sopimusehtoihin >

Tee Aalto-sähkösopimus

Alk 8,93 snt/kWh

12 kuukauden määräaikainen sopimus. Sähköenergian hinta muodostuu kiinteästä hinnasta ja kulutusvaikutuksesta. Sähkön hinta sis. alv 24 %.

 

Perusmaksu 3,50 €/kk
 


 

Katso myös muut sähkötarjoukset >


#

Aalto-sähkösopimus 12 kk

Energia 8,93 snt/kWh 
Perusmaksu 3,50 €/kk 

 

Myymme Aalto-sähkösopimuksia kaikkialle Suomeen. 

 

 

Tee sopimus >

Miksi valita Kokkolan Energia?

Sujuvaa palvelua

Olemme olemassa, jotta arki olisi sujuvaa kotona ja töissä. Palvelemme asiakkaitamme lähellä ja molemmilla kotimaisilla kielillä. Tule käymään, soita tai laita viestiä. Meidät tavoitat helposti!

Ota yhteyttä

Hyvää yhteistyötä

Teemme hyvää ja autamme aluettamme kehittymään. Haluamme olla mukana luomassa hyvää aluetta elää ja yrittää. Toimimme vastuullisesti ja annamme osamme yhteisen hyvän eteen!

Lue kuulumisiamme

Reilua toimintaa

Tuotamme yhdessä tehtyä energiaa. Työllistämme noin 100 asiantuntijaa ja toimintamme tukee useita paikallisia yrityksiä. Toimimme reilusti ja luotettavasti lähellä asiakasta.

Tutustu yritykseen