Vuokrattava kaukolämpökeskus rakennusajaksi - edullista ja helppoa kaukolämpöä rakennustyömaalle

Tarvitsetko rakennusajaksi kaukolämpöä lämmitykseen ja kuivaukseen? Nyt saat edullista ja helppoa kaukolämpöä myös rakennusajaksi tai odottamattomaan lämmöntarpeeseen.

Vuokrattava kaukolämpökeskus sopii rakennusliikkeille ja LVI-urakointiliikkeille sekä muille väliaikaista lämmitystä kiinteistöön tarvitseville.

Vuokrattava kaukolämpökeskus voi olla tarpeen esimerkiksi silloin, kun lämmitysjärjestelmä ei riitä normaalista poikkeavaan lämmönkulutukseen, kiinteistön eristys on vielä keskeneräinen tai kiinteistön betonivaluja kuivataan.

Vuokrattava kaukolämpökeskus auttaa myös muutosvaiheiden läpi, esimerkiksi kun vanha lämmönjakokeskus pitää vaihtaa uuteen tai viallisen keskuksen tilalle tarvitaan korvaava vuokrakeskus, kunnes uusi lämmönjakokeskus saadaan paikalle.Kaukolämpökeskuksen teho riittää esimerkiksi rivi- tai kerrostalon tai pienehkön tuotantotilan lämmitykseen.

Suojakehikon sisälle rakennettu kaukolämpökeskus on turvallinen, helppo kuljettaa sekä nopea käyttöönottaa joustavan kytkennän ansiosta. Teholtaan keskus on jopa 350 kW. Keskuksen tehoa voidaan säätää tarpeen mukaan. Suurempaa tehontarvetta varten keskuksia voidaan kytkeä yhteen aina 1 000 kilowatin tehoon asti.

Ota yhteyttä ja saat kiinteistölle valmiiksi asennettuna tehokkaan kaukolämpökeskuksen sekä siihen liitettävät lämmityspuhaltimet. Turvallinen keskus on varustettu asiaankuuluvilla liittimillä sekä valvontajärjestelmällä.

Tilaa tai kysy lisää: 0800 050 61

Lataa hinnasto >