Skip to main content
Karleby Energy framsida

Energi tillsammans för företagKarleby Energi är ett pålitligt energibolag nära dig som bär sitt ansvar och utvecklas kontinuerligt. Vi är kända för vår leveranssäkerhet och goda kundbetjäning.

Lyssna inte bara på oss. Läs nedan våra kunders erfarenheter av våra tjänster.

 

 


Företagskunders erfarenheter

Wentjärvi bondgård

"Det är viktigt att energibolaget är nära. Utan el kan det bli katastrof i ladugården på ett ögonblick." Wentjärvi bondgård i Såka är nöjd med Karleby Energis fungerande betjäning.

LÄS KUNDERFARENHETEN

Kensa

Kensa

"Det var lätt att fatta beslutet tilldet lokala energibolagets fördel då vi redan tack vare några års erfarenhet vissteatt samarbetet fungerar." Kensa är Finlands största tillverkare av MDF-möbelluckor och tillverkar också mikrolaminatluckor.

Läs kunderfarenheten

Työkaluässä

Kokkolan Työkaluässä har stannat kvar som kund hos Karleby Energi redan över 20 år." Vi har inte haft något behov att byta elförsäljare, vi har varit så nöjda.".

Läs kunderfarenheten

 

TAG KONTAKT MED VÅR FÖRETAGSFÖRSÄLJNING  >

Varför välja oss?

Mångsidig

Vi erbjuder företag ett täckande utbud av olika avtalsalternativ. Vi kan hitta lösningen som passar er bäst och som sänker energikostnaderna.

Pålitlig

Vi är en ekonomiskt sett pålitlig samarbetspart. Vi vill hålla fast vid det vi lovar vår kund. Du kan lita på oss.

Nära

Vi är nära företaget. Det är lätt att kontakta oss, och våra sakkunniga hjälper oberoende av hur liten sak det gäller. Vi betjänar både på finska och svenska.

Vi betjänar i alla energiärenden som berör ditt företag!

Kontakta vår företagsförsäljning. Via yritysmyynti@kokkolanenergia.fi.