Karleby Energy framsida

Varför välja Vuodenaika-elavtal?

I Vuodenaika-elavtalet förenas förutsebarheten hos ett tidsbundet avtal med marknadsprisets variationer. Elpriset följer marknadspriset i tre månaders perioder. Vuodenaika-elavtalet är ett utmärkt val för till exempel eluppvärmaren som vintertid har möjlighet att använda uppvärmningsformer som ersätter el.


Beräkningstiden för följande Vuodenaika-avtalsperiod börjar 1.1.2022. Ändringar i priset meddelas till kunderna en månad på förhand via e-post samt på vår webbplats. För att kunna teckna ett avtal behöver du en gällande e-postadress.


Vuodenaika är ett avtal som gäller tills vidare och som smidigt kan bytas till en annan elprodukt med 14 dagars uppsägningstid.

#

Från 9,15 cent/kWh

Vuodenaika-elavtal som gäller tills vidare. El till ett pris på 9,15 cent/kWh, inkl. moms 24 %Grundavgift 2,50 €/mån.I prisexemplet säkringsstorlek 25-63ABekanta dig också med våra övriga elerbjudanden


Vuodenaika-elavtalets priser:

#

Vuodenaika-elavtal

Energi 9,15 cent/kWh
Grundavgift 2,50 €/mån.

Teckna avtal >

Varför välja Karleby Energi?

Smidig betjäning

Vi finns till för att vardagen ska vara smidig både hemma och på jobbet. Vi betjänar våra kunder nära och på båda inhemska språken. Titta in, ring eller skicka ett meddelande. Du kan nå oss lätt!

Ta kontakt

Gott samarbete

Vi gör gott och hjälper vår region att utvecklas. Vi vill vara med och skapa en region där det är gott att leva och driva företag. Vi agerar ansvarsfullt och bidrar med vårt för det gemensamma bästa!

Läs våra nyheter

Rättvis verksamhet

Vi producerar energi tillsammans. Vi sysselsätter cirka 100 sakkunniga och vår verksamhet stödjer många lokala företag. Vi arbetar rättvist och tillförlitligt nära kunden.

Bekanta dig med företaget