Kokkolan Energia konserni tuottaa ja toimittaa energiaa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti kokkolalaisille yrityksille ja asukkaille. Olemme mukana luomassa Kokkolan vetovoimaa. Olemme vastuullinen, luotettava ja paikallinen energiakumppani Kokkolan alueella. Haluamme toimia kestävästi ja taloudellisesti kannattavasti, sekä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.

Kokkolan Energia konserni työllistää noin 120 henkilöä ja toimimme useassa toimipaikassa Kokkolassa. Kokkolan Energiaverkot oy on osa Kokkolan Energia konsernia. Kokkolan Energiaverkot oy vastaa sähkön jakelusta ja mittauksesta toiminta-alueellaan kanta-Kokkolassa.

Kiinnostaisiko sinua monipuolinen ja mielenkiintoinen tehtävä verkostoasennuksen parissa? Etsimme nyt verkostoasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Verkostoasentaja

Tärkeimpänä tehtävänäsi on rakentaa sähkönjakeluverkkoa osana 7 hengen rakennuttamisen tiimiä.  Vastaat jakeluverkon työmaiden sähköasennustehtävistä. Työparisi kanssa vastaat työmaista, jonka organisoinnista, hoidosta ja laadusta sekä työnaikaisesta dokumentoinnista vastaatte.

Osaamisen, soveltuvan koulutuksen ja aikaisemman työkokemuksen lisäksi persoona on meille erittäin tärkeä. Meillä on erinomainen verkonrakennustiimi. Yhteistyö, avoin kommunikointi, kehittämishalu ja toistemme auttaminen on meille voimavaroja. Tiimiimme ja tähän tehtävään sopivat henkilöt, joista toisella on halu kehittyä ja oppia verkonrakennuksesta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään toukokuussa 2024. Haemme vahvistusta verkonrakennustiimiimme, koska olemme uudistaneet organisaatiotamme.

Mitä odotamme sinulta?

Koulutustaustaltasi edellytämme sähköalan koulutusta. Eduksi katsotaan kokemus sähkön jakeluverkon töistä. Tehtävissä vaaditaan ICT-myönteisyyttä ja B-ajokorttia.

Työkielemme on suomi.

Sinulla on itsenäinen, oma-aloitteinen ja aktiivinen työote. Olet vastuuntuntoinen ja innokas oppimaan uutta, pidät itsenäisestä ja tavoitteellisesta työnteosta. Yhtiömme kolme arvoa välittävä, luotettava ja innovatiivinen ohjaa toimintaamme ja toivomme, että jaat nämä arvot kanssamme.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen uramahdollisuuden sähkönjakeluverkon parissa. Meillä pääset osaksi monipuolista tiimiä. Pääset kehittymään ja kasvamaan monipuolisena alan ammattilaisena. Arkeasi helpottaa liukuva työaika, viikkotyöajan ollessa 40h/vko. Tarjoamme henkilöstöllemme useita etuja, kuten Epassin, työsuhdepolkupyörän ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä laajennetut työterveyspalvelut.

Palkka määräytyy Sähköalan TES – Energia – ICT-verkosto työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä edellyttää sitoutumista hätä-, varallaolo- ja ylityöhön, jota tehdään sopimuksen mukaan.  

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae meille!

Jos kiinnostuit lähettämään hakemuksen, teethän sen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.4.2024 mennessä. Tarkoituksenamme on edetä rekrytoinnissa mahdollisimman nopeasti ja haastattelemme hyviä hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen hr-asiat@kokkolanenergia.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttaja Vesa-Matti Tervamäki puh. 040-6325285 8.4 klo 12-15 tai  10.4 klo 12 –15 sekä henkilöstö- ja vastuullisuusjohtaja Heidi Keto-Tokoi puh. 0400-784033 3.4. klo 9-10 tai 11.4. klo 12-14.