Yhdessä tehtyä energiaa -videon on kuvannut Hiutale Films ja käsikirjoitus on toteutettu yhteistyössä St. Hurmoksen kanssa.

Video yhdessä tehdystä energiasta - 2,5 päivän kuvaukset tiivistettiin 2,5 minuuttiin

Aitoa arkea ja yhdessä tehtyä energiaa, ihan tässä lähellä. Kokkolan Energian uudella yritysvideolla näytetään, miten tuotetaan hyvää lähienergiaa ja miten ihmiset hyötyvät siitä. Videossa on mukana energiayhtiön omia työntekijöitä, asiakkaita ja heidän välisiä kohtaamisia.

- Kokkolan Energia on monipuolinen, asiakasta lähellä oleva energia-alan yritys. Video on mainio tapa kertoa, miten monipuolisesti olemme mukana asiakkaidemme arjessa. Videolla pääsee myös kurkistamaan paikalliseen lähienergian tuotantoon ja energian siirtoverkkoihin. Kuvissa näkyy useita energialaisia tehtävissään. Tämäkin alleviivaa sitä, että olemme paikallinen ja ihmistä lähellä oleva yhtiö, jolla on kasvot, sähkön liiketoimintapäällikkö Jouko Haapoja kertoo.

Kaikki videomateriaali on kuvattu Kokkolassa ja yritysvideo on tehty yhteistyössä Hiutale Filmsin sekä St. Hurmoksen kanssa.

Yritysvideo julkistettiin ensin omalle henkilökunnalle kahvitilaisuudessa. Videota tullaan käyttämään Kokkolan Energian omissa digitaalisissa kanavissa, vierailuilla sekä messuilla.

- Imagovideo antaa yritykselle kasvot, jolloin asiakkaan silmissä tuotteiden ja palveluiden vertailuun tulee muitakin muuttujia kuin pelkkä hinta. Kokkolan Energia näyttää videolla ihan kokkolalaiselta energiayhtiöltä. Siellä on tuttuja kasvoja, hommat hoidetaan itse arkisen ammattimaisesti, vähän paremmin kuin pyydetäänkään. Sellainen mielikuva itselle videosta syntyy, Hiutale Filmsin toimitusjohtaja Tommi Hietaharju kertoo.

Kuvausprojekti oli Hietaharjun mukaan erittäin mukava projekti toteuttaa. Kuvauksissa oli mukana koko ajan Kokkolan Energian myyntisihteeri Maria Kakkuri, joten apu alan asiantuntijalta oli aina käden ulottuvilla.


"Sama mille työmaalle tai laitokselle mentiin, niin omaa työtä esiteltiin innolla."

- Kuvauspäiviltä mieleen jäivät etenkin yhtiön työntekijät. Sama mille työmaalle tai laitokselle mentiin, niin omaa työtä esiteltiin innolla. Jäi mielikuva, että henkilökunta tykkää työstään ja he ovat ylpeitä omasta paikallisyhtiöstään, Hietaharju kertoo.

Lopulta noin 2,5 päivän kuvaukset ympäri Kokkolaa tiivistettiin 2,5 minuuttiin. Leikkauspöydälle jäi paljon mielenkiintoista kuvamateriaalia, josta voidaan luoda lyhempiä versioita mm. sosiaaliseen mediaan jaettavaksi.

- Kokkolan Energian toiminta on todella laajaa ja videossa saadaan katettua siitä vain pintaraapaisu, vaikkakin hyvä raapaisu! Kokkolassa ei aina ehkä muistetakaan ajatella, kuinka merkittävä asia oma energiayhtiö on. Kokkolan Energia työllistää suoraan 100 ihmistä, välillisesti vielä enemmän, ja energiayhtiö tekee koko ajan paljon hyvää alueen eteen, videon käsikirjoittamiseen osallistunut St. Hurmoksen asiakaspäällikkö Hanne Haapakoski toteaa.


Lämpimät kiitokset kaikille yritysvideoon osallistuneille asiakkaille, henkilökunnalle sekä videon toteuttajille!


Kuvia kuvauspäiviltä:

Jaa artikkeli