Uusi operaatiovastaava Mika Hautamäki on aloittanut työssään

Mika Hautamäki on aloittanut tuotantoliiketoiminnan uutena operaatiovastaavana ja tutustunut työhön nyt parin viikon ajan. Operaatiovastaavan tehtävänä on huolehtia polttoainepäällikön apuna siitä, että polttoainetta riittää voimalaitoksillamme oikea-aikaisesti tilanteessa kuin tilanteessa.

Operaatiovastaavan työ sisältää polttoaine- ja tuhkalogistiikan järjestämistä, polttoaineiden mittauksien ja laadunhallinnan varmistamista, polttoainehankinnassa toimivien urakoitsijoiden työnjohtotehtäviä, ympäristölupamääräysten toimeenpanoa sekä Once-polttoainetietojärjestelmän ylläpitoa ja kehitystyötä.

- Parin kuukauden aikana varmasti selviää, mitä kaikkea työnkuva kokonaisuudessaan tulee sisältämään. Nyt olen päässyt muun muassa kiertämään tehdasalueita, miettimään ajosuunnittelua ja tutustumaan polttoaineiden kokoamanäytteiden ottamiseen, Hautamäki kertoo.

Aiemmin Hautamäki työskenteli useissa erilaisissa tehtävissä OTSO Metsäpalvelut Oy:ssä (entinen Metsäkeskus). Tehtäviin kuului mm. työnjohtoa, myyntiä ja asiakasvastaavan vastuita.

Jaa artikkeli