Sponsorointituen haku käynnissä

Kokkolan Energia myöntää sponsorointitukea paikallisille toimijoille kaksi kertaa vuodessa. Kuluvan vuoden aikana sponsorointituen avulla on muun muassa kunnostettu lintuasemaa, hankittu futisjunnuille teltta ja liivit, tuettu kesäteatterin toimintaa sekä suunniteltu tulevia kansallisia koulu- ja esteratsastuskilpailuja.

Sponsorointitukea myönnettiin myös KPV:n edustusjoukkueelle. Edustusjoukkueen yritysmyynnistä vastaavan Jarno Juolan mukaan yhteistyöllä on merkittävä vaikutus.


- Jalkapallon tuoma hyöty Kokkolan talousalueelle on merkittävä ja sen vuoksi on hienoa, että KPV pystyy yhteistyökumppaneiden avulla kehittämään toimintaansa ja sitä kautta kasvattamaan myös tuota yhteistä pottia.


Kuka voi hakea sponsorointitukea?

Kokkolan Energia etsii sponsorointikohteiksi uusia, paikallisia yhteistyökumppaneita. Sponsorointikohde voi olla urheilu- tai kulttuuriryhmä, yhteisö, tapahtuma tai muu kohde.

Valintaperusteissa painotamme näkyvyyttä, kumppanuutta, paikallisuutta ja vastuullisuutta. Täytä hakemus elokuun loppuun mennessä ja ehdota meille sopivaa yhteistyön muotoa.

Hae sponsorointitukea

Jaa artikkeli