Reilu Kumppani -sähkösopimus on suunnattu isoille ja keskisuurille yrityksille.

Reilu Kumppani -sähkösopimus tuo yrityksille helppoutta ja säästää rahaa

Kokkolan Energian "Reilu Kumppani" on nimensä mukaisesti reilu yrityksille suunnattu uusi sähkösopimus.

- Halusimme vastata asiakkailta tulleisiin toiveisiin kehittämällä mielenkiintoisen mutta samalla helpon ja kustannuksiltaan edullisen pörssihintaisen sähkösopimuksen, kertoo Kokkolan Energian sähkön liiketoimintapäällikkö Jouko Haapoja.

Reilu Kumppani -sopimus on edullisempi vaihtoehto sekä ostajalle että myyjälle.

- Siksi odotamme tuotteen lyövän itsensä hyvin läpi ja johtavan pitkäaikaisiin sopimussuhteisin, Haapoja jatkaa.

Reilu Kumppani -sähkösopimuksessa on pienempi myyntimarginaali kuin perinteisissä pörssihintaisissa sähkötuotteissa, koska riski sähkön hinnan vaihteluista tasataan sovitulla tavalla asiakkaan ja Kokkolan Energian kesken.

- Reilu Kumppani toimii samalla periaatteella kuin vakuutukset, joissa asiakas voi valita suuremman omavastuun, jolloin vakuutuksen hinta tippuu, Haapoja toteaa.

Yritysten pörssihintainen sähkönhankinta voi nykyään olla hyvinkin haastavaa. Reilu Kumppani tekee sähkönhankinnasta taas helppoa. Ostaja pääse vähällä vaivalla, koska tarvittavien hinnan kiinnitysten määrä on pieni. Tämäkin tuo yrityksille säästöjä, sillä edulliset kiinnitykset tehdään tyypillisesti pidemmälle tulevaisuuteen.

Sopimus tehdään suoraan Kokkolan Energian ja yrityksen välillä, jolloin yritys ei myöskään tarvitse enää välikäsiä sähkönhankintaansa.


Haluatko kuulla lisää Reilu Kumppani -sähkösopimuksesta ja miten se voisi helpottaa sinun yrityksesi arkea? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Jaa artikkeli