Nuorisokeskus Villa Elballe vihreän sähkön sertifikaatti

Nuorisokeskus Villa Elba sai ensimmäisenä yrityksenä seinälleen Kokkolan Energian Vihreän sähkön sertifikaatin. Villa Elba käyttää Kokkolan Energian tuottamaa sähköenergiaa, jolla on sertifioitu GO-alkuperätakuu. Eurooppalainen GO-sertifiointi on todistus siitä, että yrityksen käyttämän sähkön tuotannossa on käytetty vain uusiutuvia energialähteitä.

Ympäristökasvatus on oleellinen osa nuorisokeskuksen työtä, joten ekologisuus ja vihreät arvot ovat myös luonnollinen osa Villa Elban arkea.

- Olemme sitoutuneet kertomaan ympäristötyöstä myös asiakkaillemme. Lapset saavat meiltä varhain oppia ympäristötyöstä, myyntisihteeri Marjatta Roiko kertoo.

- Sen jälkeen lapset menevät kotiin näyttämään myös isille ja äidille, että näin pitää tehdä, Villa Elban toimitusjohtaja Catarina Silvander jatkaa.

Villa Elba etsii jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kehittää keskuksen ympäristötoimintaa. Nuorisokeskus on saanut myös kansainvälisen matkailualan Green Key -ympäristösertifikaatin. Green Key myönnettiin nuorisokeskus Villa Elballe huhtikuussa 2017 ensimmäisenä nuorisokeskuksena Suomessa.

Vihreät arvot ovat tänä päivänä monelle yritykselle tärkeitä ja se halutaan myös osoittaa arjen valinnoissa.

Kokkolan Energia tarjoaa kaikille asiakasyrityksilleen mahdollisuutta hankkia sertifioitua GO-alkuperätakuulla varustettua sähköenergiaa ja saada siitä Vihreän sähkön sertifikaatin seinälleen. GO-sertifioituna toimitettu sähkö on hivenen arvokkaampaa kuin sertifioimaton sähkö.

- Kannattaa ottaa meihin yhteyttä, jos yritys haluaa sertifioidusti vihreää sähköä. Mitä suurempi osa käyttäjistä tilaa vihreää sähköä, sitä suurempi osa tuotetaan vihreästi. Vihreän sähkön käyttäminen peilaa yrityksen arvomaailmaa sekä kertoo halusta vaikuttaa paikallisesti ja loppujen lopuksi myös globaalisti, Kokkolan Energian liiketoimintapäällikkö Jouko Haapoja toteaa.

Kokkolan Energian toimitusjohtaja Mikko Rintamäki ja myyntipäällikkö Antti Rytioja luovuttivat Vihreän sähkön sertifikaatin Nuorisokeskus Villa Elballe, jota edustivat toimitusjohtaja Catarina Silvander sekä ympäristökasvattaja ja elämyspedagogi Vesa Sainio. Sertifikaattia juhlistettiin kuplamehumaljalla.

Jaa artikkeli