Mitä pidit uudesta asiakaslehdestä Vincentistä?

Kokkolan Energian asiakaslehti uudistui ja lehti on saanut uuden nimen. Vincent tulee latinan sanasta vicere, joka tarkoittaa ’voittajaa’. Nimi on muunnos sanoista win cent eli suomennettuna ’voita sentti’. Haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat energiaratkaisut, joilla voi säästää energiaa ja pienentää laskua. Haluamme myös kertoa uudella nimellä, että olemme hinnoittelussa vastuullisia ja kilpailukykyisiä, sillä olemmehan kokkolalaisten omistama energiayhtiö.

Nyt haluaisimme kuulla sinun ajatuksiasi uudistuneesta lehdestä!

Mitä pidit lehden uudesta ulkoasusta? Mitä olet mieltä lehden sisällöstä?

Lehden uudistamisen yhteydessä loimme myös Vincent-hahmon, joka auttaa asiakkaitamme palveluihin ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Vincent saa seuraavassa asiakaslehdessä oman Kysy Vincentiltä -palstan. Jos sinulla on Vincentiltä kysyttävää, voit lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@kokkolanenergia.fi tai soittaa meille numeroon (06) 828 9295.

Pääset lukemaan uudistuneen asiakaslehden tästä linkistä.

Kiitos runsaasta asiakaslehtipalautteesta!

Lehden palautteen keskiarvo oli 3,9.

Kaikkien vastanneiden kesken arvoimme Jokipiin Pellavan pyyhepaketin ja onni suosi tällä kertaa Pauliinaa Jyväskylästä. Onnittelut voittaneelle! Palkinto postitetaan lähipäivinä.


Jaa artikkeli