Rakennus ja palvelut -yksikön uusi liiketoimintapäällikkö Tapio Järvinen Kokkolan Energian toimistolla Johtohenkilö-taideteoksen kanssa.

"Kuin olisi kotiin palannut!" Tapio Järvinen aloitti rakennus ja palvelut - yksikössä liiketoimintapäällikkönä

Tapio Järvinen on aloittanut Kokkolan Energian uutena liiketoimintapäällikkönä rakennus ja palvelut -yksikössä. Talo tuli kokkolalaiselle miehelle tutuksi jo opiskeluaikana.

-Tuntuu siltä kuin olisi kotiin palannut! Olin Kokkolan Energialla jo vuosina 1989 -1991 kesäharjoittelijana, kun opiskelin sähkövoimateknikoksi. Nyt oli hyvä aika palata, kun tarjolla oli mielenkiintoinen työtehtävä.

Järvisellä on pitkä ja laaja energia-alan kokemus takanaan. Viimeiset reilut 16 vuotta hän työskenteli ABB Oy:ssä asiakaspalvelupäällikkönä, jossa hän vastasi Kokkolan alueen palveluista.

- Olin silloisen ABB Service Oy:n ensimmäinen työntekijä Kokkolassa ja aluksi yksin toimistolla. Tein koko ajan Kokkolan Energian kanssa yhteistyötä ja nyt omalla työpöydällä on taas työtilauksia ABB:ltä, Järvinen naurahtaa.

Ennen ABB:n töitä Järvinen oli kahdeksan vuotta suurteollisuusalueella Kokkolan Energian voimalaitoksella töissä, vaikka voimalaitos toimi niihin aikoihin eri yhtiön alaisuudessa.

Kokkolan alueella mies on tullut monelle tutuksi myös monien harrastuksien kautta.

- Oli työ mikä hyvänsä, niin itsestä on pidettävä huolta ja ihmisillä pitää olla aikaa myös harrastuksille. Tällä hetkellä harrastan jalkapalloa, ajan jokamiesluokkaa, kalastan ja käyn kuntonyrkkeilyssä, Järvinen listaa.

Rakennus ja palvelut -yksikkö kasvaa ja kehittyy

Järvisen tärkeimpänä tehtävänä on luoda rakennus ja palvelut -yksiköstä kannattava ja kehittyvä osa Kokkolan Energian toimintaa. Toiminnassa hyödynnetään vahvasti yhteistyöverkostoa ja tässä työssä Järvistä auttavat hyvät kontaktit toiminta-alueen muihin toimijoihin.

- Meidän tehtävänä on tuottaa palveluita tehokkaasti ja kehittää kysynnän mukaan myös uusia palveluita, Järvinen kertoo tulevasta.

Rakennus ja palvelut -yksikössä työskentelee Kokkolan Energialla 15 henkilöä ja Järvinen toimii yksikön esimiehenä. Tärkein yksikön työllistäjä on Kokkolan Energiaverkot sekä Kokkolan kaupunki, mutta yksikkö palvelee laajasti myös muita yrityksiä ja toimijoita.

Jaa artikkeli