Kokkolan Energian syksyn sponsorointipäätökset on tehty

Kokkolan Energia tukee aktiivisesti paikallisten yhteisöjen toimintaa. Tällä kertaa syksyn 2021 sponsorointikohteiksi valikoituivat Kokkolanseudun Omaishoitajat ry, Kokkolan Uimaseura ry ja Nibacoksen T16 tyttöjuniorijoukkue sekä miesten edustusjoukkue.

Tapahtumapuolella Kokkolan Energia on sponsoroimassa Kokkolan Jymyn järjestämää muistonäytöstä, joka järjestetään kulttuurin ja urheilun monitoimija Eila Pohjosen muistoksi 21.11. Hollihaan koululla. Lisäksi olemme mukana KPV:n edustusjoukkueen keskiviikkona 15.9. pelattavassa #HyväVeikkoEiKiusaa -hyväntekeväisyysottelussa.

Kokkolan Energia Oy tukee paikallisten yhteisöjen toimintaa myöntämällä sponsorointitukia kaksi kertaa vuodessa. Sponsorointitukea voivat hakea urheilu- ja kulttuuriryhmät, tapahtumat, yhteisöt tai muut kohteet.

Energiayhtiön toiminta perustuu vahvasti vastuullisuuteen ja edellytämme samaa myös kaikilta yhteistyökumppaneiltamme. Valintaperusteissa painotetaan näkyvyyttä, sillä tavoitteenamme on lisätä sponsorointien kautta Kokkolan Energian tunnettavuutta. Muita valintaperusteita ovat paikallisuus ja kumppanuus.

Sponsorointihakemukset jätetään nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella.

Seuraavan kerran käsittelemme sponsorointihakemuksia helmikuussa 2022. Kiitos kaikille sponsorointihakemuksen lähettäneille!

Jaa artikkeli