Kokkolan Energia tukee musiikkia ja tarjoaa elämyksiä

Valokuva; Anne Yrjänä

Kokkolan Energia on yksi Kokkolan Talviharmonikan pääyhteistyökumppaneista ja mukana tapahtumassa monella tapaa.

Tarjoamme Kallentori laulaa, tanssii ja soi -tapahtumassa kaikille kävijöille Harjun Puffetin kahvit ja pullat. Kallentorilla musisoidaan lauantaina 17.2. klo 10-13 ja paikalla esiintyvät Torikööri, Kokkolanseudun harmonikkakerho sekä Talkoopelimannit. Vierailevana kerhona mukana on Kramfors Dragspelsklubb Ruotsista. Kokkolan Energian väeltä voi tapahtumassa kysyä uusista palveluista ja tuotteista tai muista askarruttavista asioista.

- Tarjosimme myös viime vuonna ilmaiset kahvit yhdessä Talviharmonikan tapahtumassa. Tänä vuonna pääsemme myös itse mukaan paikalle kohtaamaan asiakkaitamme, olemmehan kokkolalaisten oma energiayhtiö, henkilöstö- ja viestintäpäällikkö Leena Kinaret kertoo.

Mammat pääsevät viihdekonserttiin

Lisäksi Kokkolan Energia arpoi Facebookissa 25 lippupakettia Talviharmonikan päätapahtumaan Suureen viihdekonserttiin. Arvonta suoritettiin yhteistyössä Kokkolan Mammat -ryhmän kanssa.

-Viime vuonna henkilöstöllämme oli mahdollisuus päästä nauttimaan konsertista ja tänä vuonna halusimme ilahduttaa asiakkaitamme. Mammat -ryhmä valikoitui kohteeksi siitä syystä, että halusimme tarjota mammoille hetken hengähdystauon. Arvonta keräsikin yli 250 kommenttia ja niistä päätellen liput otettiin erittäin ilolla vastaan mammojen keskuudessa, Leena Kinaret kertoo.

Lauantaina 17.2. Snellman-salissa järjestettävässä viihdekonsertissa lavalle nousee Guardia Nueva, jonka solisteina esiintyvät Teemu Roivainen ja Johanna Försti. Kapellimestarina ja juontajana toimii Raimo Vertainen. Viihdekonsertissa kuullaan suomalaisia ja kansainvälisiä suosikkeja tangoista musikaalisävelmiin ja elokuvamusiikkiin.

Tervetuloa kaikki mukaan kuuntelemaan upeaa musiikkia ja nauttimaan hyvästä tunnelmasta!

Jaa artikkeli