Lahjoitamme energiansäästöviikolla kaikille Kokkolan esikoululaisille Säästä sähköä -tehtävävihot

Kokkolan Energia lahjoittaa kaikille Kokkolan esikoululaisille Säästä sähköä -tehtävävihon. Tehtävävihossa seikkailee energia-apuri Vincent ja vihko antaa leikin kautta vinkkejä sähkön säästämiseen. Kirjan tekstit ovat suomeksi ja ruotsiksi.

Tehtäväkirjassa on mm. väritystehtäviä, sähkönsäästäjän kotitehtäviä sekä arvaustehtävä, jossa esikoululainen pääsee miettimään, mitkä tutut kodinkoneet kuluttavat eniten sähköä.

Lähetämme tehtävävihot suoraan esikouluihin valtakunnallisella energiansäästöviikolla 5.–11.10.2020. Tehtävävihot voi jakaa esikoululaisille kotiin vietäväksi tai tehtävät voidaan tehdä esikoulupäivän aikana.

Tänä vuonna Energiansäästöviikon teemana on etsiä energiasyöppöjä ja teema näkyy myös tehtävävihossa.

Energiansäästöviikko muistuttaa meitä kaikkia koskettavista asioista: kuinka energiaa järkevästi käyttämällä hillitsemme ilmastonmuutosta ja vähennämme myös muita ympäristövaikutuksia.

Energiansäästöviikko nostaa puheenaiheeksi suomalaisten energiankäytön ja keinoja tehostaa energiankulutusta sekä saavuttaa säästöjä niin kouluissa, liikenteessä, kotona kuin työpaikoillakin.

Jaa artikkeli