Kerro mielipiteesi sähköverkon kehittämisestä

Haluatko olla mukana kehittämässä alueen sähkönjakeluverkkoa? Kokkolan Energiaverkot Oy kartoittaa asiakkaiden ja sidosryhmien mielipiteitä ja näkemyksiä sähköverkon kehittämissuunnitelmasta. Kyselyssä avataan Kokkolan Energiaverkkojen pitkän tähtäimen kehityssuunnitelmaa ja siihen liittyviä ennusteita.Meneillään oleva energia-alan murros tuo sähköverkoille haasteita verkkoon liitettävien tuotantojen ja sähköautoilun lisääntymisen myötä. Energiamurroksen tapahtumat tulevat vaatimaan entistä vahvemman ja älykkäämmän sähköverkon.

Kehittämissuunnitelmassa on seitsemän eri osiota, joiden välillä pääset liikkumaan sivun vasemmassa laidassa olevan valikon tai sivun alalaidassa olevien nuolinäppäinten avulla. Palautteen anto onnistuu peukuttamalla tai kirjoittamalla kommentin.

Vastaathan ensin etusivulla oleviin taustakysymyksiin, jonka jälkeen pääset siirtymään varsinaiseen kehittämissuunnitelmaan.

Muistathan viimeisellä "Yhteenveto"-sivulla painaa "Lähetä kuuleminen" -painiketta, jotta vastauksesi tallentuu järjestelmään.

Kokkolan Energiaverkkojen kehittämissuunnitelmaan pääset tästä linkistä.

Jaa artikkeli