4.09.2023

Hyviä uutisia Kokkolan Energialta – Uusi toimitusjohtaja on valittu ja hän aloittaa tehtävässään 4.12.2023

Kokkolan Energian uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu diplomi-insinööri ja tekniikan tohtori Kirsi Hautala.

Kirsi Hautala on kokenut toimitusjohtaja, jolla on yli 20 vuoden johtamiskokemus suurien asiantuntijaorganisaatioiden johtamisesta. Kansainvälisten suunnittelutoimistojen johtajana hänellä on ollut näköalapaikka niin teollisuuteen, kuin yhdyskuntasuunnitteluun.

–  Olen luonnollisesti tyytyväinen, että minut on valittu Kokkolan Energian uudeksi toimitusjohtajaksi ja odotan mielenkiinnolla tulevia tehtäviä, kertoo Kirsi Hautala.

Kokkolan alueen vetovoima kasvaa ja teollisuuskeskittymä kehittyy voimakkaasti tulevinakin vuosina. Tulen innolla yhdessä Kokkolan Energian tiimin ja sidosryhmien kanssa edistämään tätä kehitystä. Energiasektori on ratkaisevan tärkeässä roolissa, kun tavoittelemme hiilineutraalia hyvinvointiyhteiskuntaa, hän jatkaa.

Hallituksen puheenjohtaja Jarmo Herronen puolestaan on vakuuttunut, että Kirsi Hautala tuo hyvää uutta osaamista Kokkolan Energian jo nyt kyvykkääseen johtoryhmään ja koko organisaatioon.

Herronen näkee, että yhteistyö uuden toimitusjohtajan ja hallituksen välillä tulee olemaan sujuvaa.  

–  Hautalan näytöt verkostoitumisesta elinkeinoelämän ja julkisen sektorin kanssa ovat ilmeiset. Näin ollen yhteistyö omistajan, asiakkaiden ja muiden tärkeiden sidosryhmien suuntaan tulee olemaan hedelmällistä, toteaa Jarmo Herronen.

Tuotantojohtaja Tommi Korpi jatkaa va. toimitusjohtajana kunnes Kirsi Hautala aloittaa tehtävässään 4.12.2023

Toivotamme Kirsin lämpimästi tervetulleeksi energiseen yhtiöömme!

 

Jaa artikkeli