Hyvää energiaa KPV-FC Honka-hyväntekeväisyysottelussa

Kokkolan Energia tukee KPV:n ja Hope Kokkolan järjestämää hyväntekeväisyysottelua, joka pelataan 31.8. KPV – FC Honka Veikkausliiga-ottelussa Keskuskentällä.

Ottelun tuottoja ohjataan suoraan Hopen asiakasperheille. Ottelussa järjestetään myös urheiluvälinekeräys, johon jokainen katsoja voi luovuttaa ehjiä ja puhtaita urheiluvälineitä, joita ei enää itse käytä.

Jokainen katsoja tuo Hopen kassaan euron, sillä KPV lahjoittaa yhden euron per katsoja Hope-yhdistykselle ottelun jälkeen. Jos peliin saadaan esimerkiksi 2 500 katsojaa, Hopelle suunnattu lahjoitus tulee olemaan 2 500 euroa.

Lipputoimiston kautta voi ostaa Hope-lipun otteluun, joka luovutetaan Hopen asiakasperheelle. Näin yksityishenkilö voi mahdollistaa Hopen asiakasperheen saapumisen otteluun.

KPV on kutsunut otteluun myös erityisryhmiä, jotka harvoin pääsevät jalkapallo-otteluun mukaan. Esimerkkejä tuetuista erityisryhmistä ovat mm. Virtaset, asumispalveluyksiköt ja GBK Tigers. Tarvittaessa seura noutaa erityisryhmät otteluun Dahl-linjaliikenteen bussilla ja myös vie heidät kotiin.

Toivotamme peliin hyvää energiaa!

Jaa artikkeli