23.08.2023

Hintakatolle ei enää tarvetta ja Kokkolan alueen ulkopuolinen sähkönmyynti aloitetaan jälleen

Kokkolan Energia luopuu sähkön hintakatosta Vuodenaika-tuotteen osalta ja tulee aloittamaan sähkön myynnin myös Kokkolan alueen ulkopuolelle.

Tilanne energiamarkkinoilla on kehittynyt positiiviseen suuntaan. Vuodenaika-tuotteen hintaa ohjaavat sähkön markkinahinnat ovat laskeneet tulevan talven osalta erittäin maltilliselle tasolle.

-  Markkinahinnat ovat jo reilusti alle hintakaton ja siksi hintakaton soveltamiselle ei nähdä enää tarvetta. Tällä hetkellä tarjoamme määräaikaisia 12 kk:n ja 24 kk:n sopimuksia noin puolet halvemmalla hintakattoon verrattuna. Vuodenaika -sopimuksia tarjotaan jatkossakin ainoastaan Kokkolan alueen asiakkaille.

Hintakatto oli voimassa Kokkolan alueen asiakkaiden (Kokkola, Lohtaja, Kälviä ja Ullava) Vuodenaika-sähkösopimuksissa.

Kokkolan alueen asukkaille on lisäksi tarjolla myös tuntispot-sopimuksia ja määräaikaisia sopimuksia, joiden myynti tullaan avaamaan Kokkolan ulkopuolisille alueille lähiaikoina.

         ----------------------------------------------------------------------

Kokkolan Energia Oy on Kokkolan kaupungin 100 % omistama yhtiö, jolla on kaksi tytäryhtiötä: Kokkolan Energiaverkot Oy sekä Kokkolan Voima Oy. Kokkolan Energia Oy on asiakkaitaan ja omistajaansa palveleva, kehittyvä, täyden palvelun energiayhtiö. Toimintaamme kuuluvat sähkön, lämmön ja höyryn tuotanto, myynti ja jakelu. Osana toimintaamme ovat myös kehityshankkeet uusiutuvan energian alueella.

 

Jaa artikkeli