Haluatko vaikuttaa toimintaamme? Ilmoittaudu asiakasraatiin.

Kokkolan Energialla ja Centria ammattikorkeakoululla on kolmivuotinen hanke menossa, jonka tarkoituksena on tehdä kokeilevaa kehittämistä ja palvelumuotoiluun perustuvaa yhteistyötä työstämällä erilaisia Kokkolan Energian toimintaan liittyviä kehittämiskohteita. Työskentelyyn osallistetaan henkilöstöä eri puolilta organisaatiota ja tarpeen mukaan asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Kevään 2018 teemaksi olemme valinneet reklamaatioprosessin kehittämisen. Haluamme kutsua sinut yhteiseen työpajaan torstaina 8.3.2018 klo 17-19. Tarjolla kahvia ja pieni yllätyslahja.

Työpajassa keskustellaan avoimesti ja vetäjien johdolla kehitetään reklamaatioprosessia. Kokkolan Energialta työpajaan osallistuvat kehityspäällikkö Tarja Söderling ja kaukolämpöpäällikkö Jani Söderström. Kokkolan Energiaverkoista työpajaan osallistuu kehityspäällikkö Jussi Hintsala. Lisäksi Centrialta työpajaan osallistuu Johanna Hautamäki ja Tarja Mäkitalo.

Hae mukaan oheisella lomakkeella viimeistään 3.3.2018. Otamme valittuihin yhteyttä henkilökohtaisesti tarkempien tietojen antamiseksi.

Captcha-koodi

Jaa artikkeli