Haemme kaukolämpöasentajaa ja kaukolämpöhitsaajaa

Tule tekemään ja kokemaan yhdessä tehtyä energiaa! Haemme tuotannon kaukolämpötiimiin kaukolämpöasentajaa ja kaukolämpöhitsaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kaukolämpöasentajan tehtävään kuuluu monipuolisia kunnossapito- ja asennustehtäviä kaukolämmön tuotannossa sekä jakelussa. Tehtävässä onnistumisessa auttaa kone-, sähkö- tai LVI-asentajan koulutus/tausta. Valinnassa painotetaan reipasta ja tekevää asennetta sekä soveltuvaa osaamista tai harrastuneisuutta erilaisista mekaanisista korjaus- ja kunnossapitotehtävistä. Tehtävää voidaan jossain määrin muokata valitun henkilön osaamisalueiden mukaan.

Tutustu ja hae kaukolämpöasentajan tehtävää >

Kaukolämpöhitsaajan tehtävä sisältää monipuolisia kaukolämpöverkoston rakentamis- ja kunnossapitotehtäviä. Kaukolämpöhitsaajan tehtävässä onnistumisessa auttaa soveltuva alan koulutus sekä kaasu- ja sähköhitsaustaito. Toivomme hakijalta näille menetelmille soveltuvaa kokemusta ja/tai valmiutta suorittaa tarvittavat pätevyydet kuntoon työsuhteen alussa.

Tutustu ja hae kaukolämpöhitsaajan tehtävää >

Kiinnostuitko?

Tutustu tehtäviin tarkemmin ja lähetä hakemuksesi Baronan sivuilla. Lähetä hakemuksesi viimeistään 17.06.2021. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Jaa artikkeli