Etsimme kaukolämpöinsinööriä, asentajia ja verkostosuunnittelijaa

Haku näihin tehtäviin on päättynyt, kiitos hakijoille! Otamme kaikkiin hakijoihin henkilökohtaisesti yhteyttä.

Kaukolämpöyksikön tiimi etsii uutta jäsentä jo ennestään loistavaan työporukkaan. Tarjoamme kaukolämpöinsinöörille uuden ja vakituisen kodin Kokkolan Energialta. Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja toimeen tarttuva. Seuraat aktiivisesti, mitä Suomessa ja maailmalla tällä toimialalla tapahtuu. Uskallat tutkia ja avata tuntemattomia ovia kehittääksesi Kokkolan Energian ja asiakkaidemme tulevaisuuden tuote- ja palveluratkaisuja. Organisoit omat työsi ja projektisi niin, että pyörät pyörivät ja asiakkaat saavat jatkossakin entistä parempia ja ympäristöystävällisempiä palveluita.

Lue lisää kaukolämpöinsinöörin paikasta ja hae tehtävään

Etsimme suunnittelupuolen tiimiin uutta vakituista verkostosuunnittelijaa. Tehtäväsi on suunnitella ja luoda uusia mahdollisuuksia entistä paremmalle sähköverkolle Kokkolan Energian alueella. Toimit suunnittelutyön etulinjassa ja huolehdit mm. lupa-asioihin ja maankäyttöön liittyvistä asioista yhdessä viranomaisten ja maanomistajien kanssa.

Lue lisää verkostosuunnittelijan paikasta ja hae tehtävään

Etsimme kahta uutta asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluu mm. ilmalinjojen vaihto maakaapeloinniksi sekä uusien asuinalueiden sähköverkkojen rakentaminen. Osallistut normaalin työsi lisäksi myös erilaisiin päivystysluontoisiin tehtäviin Kokkolan Energian sähköverkon alueella. Työskentely tapahtuu pääosin raittiissa ulkoilmassa ja normaali työaika on arkisin klo 7.00-15.30.

Lue lisää asentajien paikasta ja hae tehtävään

Tule tekemään ja kokemaan yhdessä tehtyä energiaa!

Jaa artikkeli