Kokkolan Energia etusivu

Miksi valita Havu-sähkösopimus?

Valitsemalla edullisen Havu-sähkösopimuksen voit olla varma, ettei sähkönkulutuksesi kuluta kestämättömällä tavalla meille kaikille arvokkaita luonnonvaroja. Havu-sähkön tuotannossa käytetään pääosin metsänhoidon ja teollisuuden sivutuotteena syntyvää hukkapuuta. Kerromme sinulle, miksi se on hyvä asia.

Havu-sähkösopimus on saatavana kaikkiin sähkösopimuksiimme, niin kotiin kuin yritykseenkin. Suosittelemme sitä etenkin edullisen määräaikaisen 2 vuoden sähkösopimuksen osaksi. Alta löydät suosituimmat Havu-sähkösopimukset!

Tee sähkösopimus

5,15

Kahden vuoden määräaikainen sähkösopimus alkaen 5,15 snt / kWh, sis. alv 24% • Perusmaksu Havu-sähköllä 1,00 €/kk • Hintaesimerkissä yleissähkö, sulakekoko 25-63A • Katso myös muut sähkötarjoukset.

Tietokoneella piirretty kuva puista joiden takana paistaa aurinko pilven takaa.

Havu-sähkö on ympäristöystävän valinta

Valitsemalla ekologisen Havu-sähkön olet mukana ehkäisemässä ilmastonmuutosta. Pääosa poltettavasta puusta on muuhun jalostukseen sopimatonta puuainesta, esimerkiksi kuorta, purua, hakkuutähteitä ja oksia. Nuorten metsien hoitohakkuista syntyy myös pieniläpimittaista puuta, joka soveltuu hyvin uusiutuvan energian tuotantoon. Energiavirasto valvoo, että vihreän Havu-sähkön tuotannossa käytetään vain uusiutuvia energialähteitä.

Puun polttamisesta syntyy hiilidioksidipäästöjä, mutta puu on hiilineutraali raaka-aine, koska poltossa vapautunut hiilidioksidi sitoutuu uudestaan kasvavaan puuhun. Metsä onkin tehokas hiilinielu. Aktiivinen metsänhoito hidastaa ilmastonmuutoksen etenemistä, sillä hyväkuntoinen kasvava nuori metsä sitoo hiiltä tehokkaasti ja tuottaa nopeasti järeää runkopuuta, mistä jalostetaan erilaisia kestävän kehityksen mukaisia uusiutuvia tuotteita, kuten sahatavaraa. Näihin ilmakehästä sidottu hiili sitoutuu parhaimmillaan sadoiksi vuosiksi. Siksi mekin haluamme olla mukana tukemassa kestävää metsätaloutta.

Tuotamme ympäristöystävällistä Havu-sähköä myös itse, ihan tässä lähellä Kokkolassa. Raaka-aineet tuotantoomme ovat pääosin lähtöisin lähialueen metsänomistajilta. Näin Havu-sähkösopimus tukee myös hankintaketjussa olevia paikallisia yrityksiä, metsästä tuotantolaitokselle asti.

Tee kohtuuhintainen luontoystävällinen sähkösopimus. Tuet samalla suomalaista työtä!

Tee Havu-sähkösopimus

Kolme suosituinta Havu-sähkösopimusta


Lisätiedot

Hinnat sis. alv 24 %. Ympäristöystävällinen Havu-sähkö voidaan yhdistää lähes kaikkiin sähkösopimuksiin, myös vuoden määräaikaisiin sopimuksiin ja toistaiseksi voimassa olevaan sähkösopimukseen. Kysy lisää ja löydetään yhdessä juuri sinulle parhaiten sopiva paketti!

Yrityksille suunnatusta Havu-sähköstä löydät lisää tietoa Yrityssopimuksista.

Miksi valita Kokkolan Energia?

Sujuvaa palvelua

Olemme olemassa, jotta arki olisi sujuvaa kotona ja töissä. Palvelemme asiakkaitamme lähellä ja molemmilla kotimaisilla kielillä. Tule käymään, soita tai laita viestiä. Meidät tavoitat helposti!

Hyvää yhteistyötä

Teemme hyvää ja autamme aluettamme kehittymään. Haluamme olla mukana luomassa hyvää aluetta elää ja yrittää. Toimimme vastuullisesti ja annamme osamme yhteisen hyvän eteen!

Reilua toimintaa

Tuotamme yhdessä tehtyä energiaa. Työllistämme noin 100 asiantuntijaa ja toimintamme tukee useita paikallisia yrityksiä. Toimimme reilusti ja luotettavasti lähellä asiakasta.