Kokkolan Energia etusivu

Miksi valita Virta-sähkösopimus?

Vesisähkö on 100 % uusiutuvaa energiaa, jonka tuotannossa ei synny hiilidioksidia, eikä kiinteitä jätteitä tai päästöjä. Kokkolan Energian Virta-sähkösopimus on huoleton toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Et sitoudu sähkösopimukseen määräajaksi, vaan pystyt vaihtamaan sähkötuotteesi 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

Tee sähkösopimus

6,13

Toistaiseksi voimassa oleva Virta-sähkösopimus 6,13 snt/kWh sis. alv 24% • Perusmaksu 0 €/kk • Hintaesimerkissä sulakekoko 25-63A • Katso myös muut sähkötarjoukset!

Kokkolan Energia logo

Puhdasta Virta-vesisähköä!

Kokkolan Energian Virta-sähkö tuotetaan Kemijoen, Kokemäenjoen ja Iijoen vesivoimalaitoksilla. Vesi ei vähene tai pilaannu, kun se virtaa voimalaitoksen läpi. Vesisähkön tuotantoa voidaan myös säädellä kysynnän mukaan, jolloin sähköä saadaan tuotettua enemmän silloin kun sitä eniten tarvitaan.

Siirry sinäkin puhtaaseen vesivoimaan ja tee Virta-sähkösopimus!

Tee Virta-sähkösopimus


Miksi valita Kokkolan Energia?

Sujuvaa palvelua

Olemme olemassa, jotta arki olisi sujuvaa kotona ja töissä. Palvelemme asiakkaitamme lähellä ja molemmilla kotimaisilla kielillä. Tule käymään, soita tai laita viestiä. Meidät tavoitat helposti!

Hyvää yhteistyötä

Teemme hyvää ja autamme aluettamme kehittymään. Haluamme olla mukana luomassa hyvää aluetta elää ja yrittää. Toimimme vastuullisesti ja annamme osamme yhteisen hyvän eteen!

Reilua toimintaa

Tuotamme yhdessä tehtyä energiaa. Työllistämme noin 100 asiantuntijaa ja toimintamme tukee useita paikallisia yrityksiä. Toimimme reilusti ja luotettavasti lähellä asiakasta.