Kokkolan Energia etusivu

Pysyvyyttä elämään - edullisesti!

Teimme määräaikaisista sähkösopimuksista nyt niin edullisia, että ne ovat sitoutumisesi arvoisia. Nyt perusmaksu 0 €/kk! Määräaikainen sähkösopimus on rauhallisen mielen sähkösopimus. Tiedät 1 tai 2 vuotta etukäteen, paljonko käyttämäsi sähkö maksaa. Se tuo elämään pientä turvaa.

Sopimusajan päätyttyä lähestymme sinua hyvissä ajoin uudella sähkötarjouksella. Sinun ei siis tarvitse huolehtia sähkönjakelun keskeytymisestä.

Tee sähkösopimus

5,15

Kahden vuoden määräaikainen sähkösopimus alkaen 5,15 snt / kWh, sis. alv 24% • Perusmaksu 0,00 €/kk • Hintaesimerkissä yleissähkö, sulakekoko 25-63A • Katso myös muut sähkötarjoukset.

1 ja 2 vuoden määräaikaiset sähkösopimukset


Piirrustuksessa aurinko paistaa puiden takaa

Havu-sähkö on ympäristöystävän valinta

Valitsemalla ekologisen Havu-sähkön olet mukana ehkäisemässä ilmastonmuutosta. Havu-sähkösopimus on hiilineutraali. Voit siis olla varma, ettei sähkönkulutuksesi kuluta kestämättömällä tavalla meille kaikille arvokkaita luonnonvaroja. Havu-sähkön tuotannossa käytetään pääosin metsäteollisuuden sivutuotteena syntyvää hukkapuuta.

Suosituin Havu-sähkösopimuksemme:

2 VUODEN SOPIMUS (yleissähkö): Perusmaksu 1,00 €/kk • Energia 5,15 snt/kWh

Tee kohtuuhintainen luontoystävällinen sähkösopimus. Tuet samalla suomalaista työtä!

Lue lisää ja tee Havu-sähkösopimus

Lisätiedot

Hinnat sis. alv 24 %. Ympäristöystävällinen Havu-sähkö voidaan yhdistää lähes kaikkiin sähkösopimuksiin.

Miksi valita Kokkolan Energia?

Sujuvaa palvelua

Olemme olemassa, jotta arki olisi sujuvaa kotona ja töissä. Palvelemme asiakkaitamme lähellä ja molemmilla kotimaisilla kielillä. Tule käymään, soita tai laita viestiä. Meidät tavoitat helposti!

Hyvää yhteistyötä

Teemme hyvää ja autamme aluettamme kehittymään. Haluamme olla mukana luomassa hyvää aluetta elää ja yrittää. Toimimme vastuullisesti ja annamme osamme yhteisen hyvän eteen!

Reilua toimintaa

Tuotamme yhdessä tehtyä energiaa. Työllistämme noin 100 asiantuntijaa ja toimintamme tukee useita paikallisia yrityksiä. Toimimme reilusti ja luotettavasti lähellä asiakasta.