Kokkolan Energia etusivu

Miksi valita Virta-sähkösopimus?

Virta-sähkön energia tuotetaan 100 prosenttisesti vesivoimalla Kemijoen, Kokemäenjoen ja Iijoen vesivoimalaitoksilla. Vesisähkö on 100 % uusiutuvaa energiaa, jonka tuotannossa ei synny hiilidioksidia, eikä kiinteitä jätteitä tai päästöjä.


Kokkolan Energian Virta-sähkösopimus on huoleton toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Et sitoudu sähkösopimukseen määräajaksi, vaan pystyt vaihtamaan sähkötuotteesi 14 vuorokauden irtisanomisajalla. Siirry sinäkin puhtaaseen vesivoimaan ja valitse huoleton toistaiseksi voimassa oleva Virta-sähkösopimus!

#

Alk 6,13 snt/kwh

Toistaiseksi voimassa oleva Virta-sähkösopimus. Sähköä hintaan 6,13 snt/kWh, sis. alv24% Perusmaksu 0 €/kkHintaesimerkissä sulakekoko 25-63AKatso myös muut sähkötarjoukset >


Virta-sähkösopimuksen hinta:

Hintafiltteri
#

Virta-sähkösopimus

Energia 6,13 snt/kWh
Perusmaksu 0,00 €/kk

Tee sopimus >
#

Virta-sähkösopimus

Energia päivä 6,36 snt/kWh
Energia yö 5,16 snt/kWh
Perusmaksu 0,00 €/kk
(mittaustapa yö-päivä)

Tee sopimus >

Miksi valita Kokkolan Energia?

Sujuvaa palvelua

Olemme olemassa, jotta arki olisi sujuvaa kotona ja töissä. Palvelemme asiakkaitamme lähellä ja molemmilla kotimaisilla kielillä. Tule käymään, soita tai laita viestiä. Meidät tavoitat helposti!

Ota yhteyttä

Hyvää yhteistyötä

Teemme hyvää ja autamme aluettamme kehittymään. Haluamme olla mukana luomassa hyvää aluetta elää ja yrittää. Toimimme vastuullisesti ja annamme osamme yhteisen hyvän eteen!

Lue kuulumisiamme

Reilua toimintaa

Tuotamme yhdessä tehtyä energiaa. Työllistämme noin 100 asiantuntijaa ja toimintamme tukee useita paikallisia yrityksiä. Toimimme reilusti ja luotettavasti lähellä asiakasta.

Tutustu yritykseen