Kokkolan Energia etusivu

Miksi valita Satama-sähkösopimus?

Toistaiseksi voimassa oleva Satama-sähkösopimus on huoleton valinta. Toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella et sitoudu määräajaksi sähkösopimukseen. Pystyt vaihtamaan sähkötuotteen 14 vuorokauden irtisanomisajalla. Valitse Satama-sähkösopimus, jos haluat mahdollisimman vaivattoman sähkösopimuksen.


Toistaiseksi voimassa olevassa sähkösopimuksessa hinta voi nousta tai laskea sopimuskauden aikana. Mahdollisista hinnanmuutoksista ilmoitetaan asiakkaille hyvissä ajoin etukäteen.

#

Alk 5,76 snt/kwh

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus yleissähköllä.Sähköä hintaan 5,76 snt / kWh, sis. alv 24%Perusmaksu 2,65 €/kkHintaesimerkissä sulakekoko 25-63AKatso myös muut sähkötarjoukset >Kaikki Satama-sähkösopimusten hinnat:

Hintafiltteri
#

Satama-sähkösopimus

5,76 snt/kWh
Perusmaksu 2,65 €/kk

Tee sopimus >
#

Satama-sähkösopimus

Energia päivä 6,00 snt/kWh
Energia yö 4,87 snt/kWh
Perusmaksu 4,03 €/kk
(mittaustapa yö-päivä)

Tee sopimus >
#

Satama-sähkösopimus

Talvipäivä 5,76 snt/kWh
Muu aika 5,76 snt/kWh
Perusmaksu 2,65 €/kk

Tee sopimus >

Miksi valita Kokkolan Energia?

Sujuvaa palvelua

Olemme olemassa, jotta arki olisi sujuvaa kotona ja töissä. Palvelemme asiakkaitamme lähellä ja molemmilla kotimaisilla kielillä. Tule käymään, soita tai laita viestiä. Meidät tavoitat helposti!

Ota yhteyttä

Hyvää yhteistyötä

Teemme hyvää ja autamme aluettamme kehittymään. Haluamme olla mukana luomassa hyvää aluetta elää ja yrittää. Toimimme vastuullisesti ja annamme osamme yhteisen hyvän eteen!

Lue kuulumisiamme

Reilua toimintaa

Tuotamme yhdessä tehtyä energiaa. Työllistämme noin 100 asiantuntijaa ja toimintamme tukee useita paikallisia yrityksiä. Toimimme reilusti ja luotettavasti lähellä asiakasta.

Tutustu yritykseen