Kokkolan Energia Logo

Pysyvyyttä elämään - edullisesti!

Teimme määräaikaisista sähkösopimuksista nyt niin edullisia, että ne ovat sitoutumisesi arvoisia. Nyt perusmaksu 0 €/kk! Määräaikainen sähkösopimus on rauhallisen mielen sähkösopimus. Tiedät 1 tai 2 vuotta etukäteen, paljonko käyttämäsi sähkö maksaa. Se tuo elämään pientä turvaa.

Sopimusajan päätyttyä lähestymme sinua hyvissä ajoin uudella sähkötarjouksella. Sinun ei siis tarvitse huolehtia sähkönjakelun keskeytymisestä.

Tee sähkösopimus

5,15

Kahden vuoden määräaikainen sähkösopimus alkaen 5,15 snt / kWh, sis. alv 24% • Perusmaksu 0,00 €/kk • Hintaesimerkissä yleissähkö, sulakekoko 25-63A • Katso myös muut sähkötarjoukset.

1 ja 2 vuoden määräaikaiset sähkösopimukset


Havu-sähkö on ympäristöystävän valinta

Valitsemalla ekologisen Havu-sähkön olet mukana ehkäisemässä ilmastonmuutosta. Havu-sähkösopimus on hiilineutraali. Voit siis olla varma, ettei sähkönkulutuksesi kuluta kestämättömällä tavalla meille kaikille arvokkaita luonnonvaroja. Havu-sähkön tuotannossa käytetään pääosin metsäteollisuuden sivutuotteena syntyvää hukkapuuta.

Suosituin Havu-sähkösopimuksemme:

2 VUODEN SOPIMUS (yleissähkö): Perusmaksu 1,00 €/kk • Energia 5,15 snt/kWh

Tee kohtuuhintainen luontoystävällinen sähkösopimus. Tuet samalla suomalaista työtä!

Lue lisää ja tee Havu-sähkösopimus


Lisätiedot

Hinnat sis. alv 24 %. Ympäristöystävällinen Havu-sähkö voidaan yhdistää lähes kaikkiin sähkösopimuksiin.

Miksi valita Kokkolan Energia?

Sujuvaa palvelua

Olemme olemassa, jotta arki olisi sujuvaa kotona ja töissä. Palvelemme asiakkaitamme lähellä ja molemmilla kotimaisilla kielillä. Tule käymään, soita tai laita viestiä. Meidät tavoitat helposti!

Hyvää yhteistyötä

Teemme hyvää ja autamme aluettamme kehittymään. Haluamme olla mukana luomassa hyvää aluetta elää ja yrittää. Toimimme vastuullisesti ja annamme osamme yhteisen hyvän eteen!

Reilua toimintaa

Tuotamme yhdessä tehtyä energiaa. Työllistämme noin 100 asiantuntijaa ja toimintamme tukee useita paikallisia yrityksiä. Toimimme reilusti ja luotettavasti lähellä asiakasta.


Tee NYT edullinen sähkösopimus

Klikkaa tästä Online-sivustolle ja tee kanssamme edullinen sähkösopimus!

Jos olet kiinnostunut Kausisähköstä, täytä alta löytyvä lomake ja tee kanssamme edullinen määräaikainen sähkösopimus.

Voit tehdä sähkösopimuksen myös puhelimitse soittamalla numeroon 0800 050 60.

Asiakaspalvelumme on avoinna arkipäivisin klo 9-16. Soita tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@kokkolanenergia.fi, jos sinulla on kysyttävää sähkösopimuksista. Asiakaspalvelun aukioloaikoina voit kysyä lisätietoja myös chatissa.

Luottotiedot voidaan tarkistaa uusien sopimuksien teon yhteydessä. Mahdolliset maksuhäiriöt voivat estää sopimuksen voimaantulon ja asiakkaalta voidaan vaatia vakuus.