Sähkösopimuksen peruminen

Täyttäkää ja palauttakaa alla oleva lomake vain siinä tapauksessa, että haluatte perua uuden sopimuksen! Teillä on oikeus perua sopimus 14 päivän kuluessa sopimuksen tekemisestä syytä ilmoittamatta. Peruutusoikeus koskee puhelimitse tai nettisivujen kautta tehtyjä sopimuksia. Sähkösopimuksilla, jotka on solmittu messuilla, asiakaspalvelupisteessä tai erillisessä väliaikaisessa myyntipisteessä, ei ole peruutusoikeutta.

HUOM! Tällä ilmoituksella ei voi päättää voimassa olevaa sähkösopimusta tai tehdä muuttoilmoitusta.

Jos olet muuttamassa, päätä nykyinen sopimuksesi tekemällä muuttoilmoitus asiakasportaali Kompassissa. Muistathan tehdä myös uuteen osoitteeseen uuden sähkösopimuksen. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu@kokkolanenergia.fi tai puhelimitse 0800 050 60.

Kuluttajan tiedot

Ilmoitan, että haluan perua tekemäni sähkönmyyntisopimuksen, joka koskee seuraavaa käyttöpaikkaa.

Mikäli kuluttaja käyttää peruuttamisoikeuttaan toimituksen aloittamisen jälkeen, mutta ennen peruuttamisajan päättymistä, on hänen maksettava Kokkolan Energia Oy:lle / Kokkolan Energiaverkot Oy:lle jo kulutettu sähkö, jota on käytetty sopimuksen alkamisen ja peruuttamisilmoituksen välillä.

Sähkön toimituksen aloittaminen kuluttajalle ennen 14 päivän peruuttamisajan päättymistä on tapahtunut kuluttajan nimenomaisesta pyynnöstä.

Perumislomake

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme