Kokkolan Energia etusivu

Miksi valita Ranta-sähkösopimus?

Arvostatko ennakoitavuutta sähkön hinnassa? Nopeasti muuttuvassa maailmassa on hyvä olla jotain pysyvää. Kokkolan Energia tarjoaa kotiisi 1 tai 2 vuoden määräaikaisen sähkösopimuksen. Määräaikaisessa sähkösopimuksessa sähkön kilowatin ja perusmaksun hinta on muuttumaton valitsemasi määräajan.

Sopimusajan päätyttyä lähestymme sinua hyvissä ajoin uudella sähkötarjouksella. Sinun ei siis tarvitse huolehtia sähkönjakelun keskeytymisestä.


Määräaikainen sopimus päättyy aina muuton yhteydessä. Muuttotilanteessa voimassa olevaa sopimusta ei voi siirtää uuteen osoitteeseen.


Tutustu sopimusehtoihin >

#

Alk 14,20 snt/kWh

Kahden vuoden määräaikainen sähkösopimus.
Sähköä hintaan 14,20 snt / kWh, sis. alv 24%Perusmaksu 4,10 €/kkHintaesimerkissä yleissähkö, sulakekoko 25-63AKatso myös muut sähkötarjoukset >
Kaikki Ranta-sähkösopimusten hinnat:

Hintafiltteri
#

1 vuoden sopimus

Energia 19,50 snt/kWh
Perusmaksu 4,10 €/kk

Tee sopimus >
#

2 vuoden sopimus

Energia 14,20 snt/kWh
Perusmaksu 4,10 €/kk

Tee sopimus >
#

1 vuoden sopimus

Energia päivä 21,80 snt/kWh
Energia yö 17,40 snt/kWh
Perusmaksu 5,50 €/kk
(mittaustapa yö-päivä)

Tee sopimus >
#

2 vuoden sopimus

Energia päivä 16,60 snt/kWh
Energia yö 12,10 snt/kWh
Perusmaksu 5,50 €/kk
(mittaustapa yö-päivä)

Tee sopimus >

Miksi valita Kokkolan Energia?

Sujuvaa palvelua

Olemme olemassa, jotta arki olisi sujuvaa kotona ja töissä. Palvelemme asiakkaitamme lähellä ja molemmilla kotimaisilla kielillä. Tule käymään, soita tai laita viestiä. Meidät tavoitat helposti!

Ota yhteyttä

Hyvää yhteistyötä

Teemme hyvää ja autamme aluettamme kehittymään. Haluamme olla mukana luomassa hyvää aluetta elää ja yrittää. Toimimme vastuullisesti ja annamme osamme yhteisen hyvän eteen!

Lue kuulumisiamme

Reilua toimintaa

Tuotamme yhdessä tehtyä energiaa. Työllistämme noin 100 asiantuntijaa ja toimintamme tukee useita paikallisia yrityksiä. Toimimme reilusti ja luotettavasti lähellä asiakasta.

Tutustu yritykseen