Skip to main content
Kokkolan Energia etusivu

Ranta 6 kk

Kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan

Ranta-sähkösopimuksen hinta on kiinteä ja kestoltaan 6 kuukautta.  Pystyt arvioimaan sähkökustannuksiasi, kun tiedät kuinka paljon maksat sähköstä. Määräaikainen sähkösopimus on helppo, sillä se suojaa sinua sähkömarkkinoiden hintavaihteluilta.

Miksi valita Ranta-sähkösopimus?

Määräaikaisessa sähkösopimuksessa sähköenergian ja perusmaksun hinta pysyy samana valitsemasi sopimuskauden ajan. Ranta-sähkösopimuksessa voit valita sopimuksen kestoksi joko 6, 12 tai 24 kuukautta. Määräaikaisessa sopimuksessa sitoudut sopimuskaudeksi sähkötuotteeseen. Sinä aikana et voi tehdä uutta sopimusta, paitsi muuton yhteydessä, jolloin määräaikainen sopimus raukeaa.

 

Ranta-sähkösopimus on myynnissä kaikkialle Suomeen.

 

Kun määräaikainen sopimus on päättymässä, olemme sinuun yhteydessä noin 2 kk ennen nykyisen sopimuksen päättymistä.

 

Sähkönsiirrosta ja sen veloituksesta vastaa paikallinen sähköverkkoyhtiö. Kokkolan Energiaverkon siirtohinnaston löydät täältä.

 

HUOM! Sähkösopimus tulee tehdä hyvissä ajoin, mielellään kaksi viikkoa ennen muuttoa tai viimeistään pari päivää ennen muuttopäivää. Näin sähköt ehditään kytkeä päälle rauhassa, ja vältyt varmasti verkkoyhtiön pikakytkentämaksulta. Huomioithan, että emme tee kytkentöjä viikonloppuisin ja juhlapyhisin. Sähköjen kytkentä tehdään aina seuraavana arkipäivänä normaalin työajan puitteissa.

7,80 snt/kWh

Kampanjahinta, kun sopimus aloitetaan kuukauden sisällä.

 

Perusmaksu 3,50 €/kk

Sähkön hinta sis. alv 24 %.

 

 


 

Katso myös muut sähkötarjoukset >


Ranta-sähkösopimuksen hinta:

#

Ranta-sähkösopimus 6 kk

HUOM! Hinta on voimassa, kun sopimus aloitetaan kuukauden sisällä.

Energia 7,80 snt/kWh 
Perusmaksu 3,50 €/kk 

 

 

 

Tutustu sopimusehtoihin > Tee sopimus >

Miksi valita Kokkolan Energia?

Sujuvaa palvelua

Olemme olemassa, jotta arki olisi sujuvaa kotona ja töissä. Palvelemme asiakkaitamme lähellä ja molemmilla kotimaisilla kielillä. Tule käymään, soita tai laita viestiä. Meidät tavoitat helposti!

Ota yhteyttä

Hyvää yhteistyötä

Teemme hyvää ja autamme aluettamme kehittymään. Haluamme olla mukana luomassa hyvää aluetta elää ja yrittää. Toimimme vastuullisesti ja annamme osamme yhteisen hyvän eteen!

Lue kuulumisiamme

Reilua toimintaa

Tuotamme yhdessä tehtyä energiaa. Työllistämme noin 100 asiantuntijaa ja toimintamme tukee useita paikallisia yrityksiä. Toimimme reilusti ja luotettavasti lähellä asiakasta.

Tutustu yritykseen