OptiWatti - Helppo tapa säästää sähkölämmityksessä

OptiWatti soveltuu sähköllä toimivien patteri-, lattia-, katto- ja ikkunalämmitysten sekä ilmalämpöpumppujen ohjaamiseen.

Neljä hyvää syytä, miksi valita OptiWatti?

1) Laita lämmityskulut kuriin ja estä turha lämmittäminen

Huoneiden lämpötilojen optimoimalla voi säästää jopa 40 prosenttia lämmityskuluissa. Suurin säästö syntyy laskemalla huonekohtaisesti lämpöä aina, kun käyttötarpeet sen sallivat. Kun olet poissa, lämmöt on pudotettu alemmas. Palatessasi lämpötila on taas mukavuustasolla. OptiWatilla tämä hoituu helposti ja vaivattomasti.

2) Optimoi lämmitys huoneiden käyttötarpeen mukaan

OptiWatti on älykäs järjestelmä, joka oppii, miten kukin huone reagoi lämmitykseen. Se myös huomioi ulkolämpötilan, sääennusteen sekä pörssisähkön ostajille sähkön hinnan.

3) Aseta huoneisiin juuri sinulle sopivat lämpötilat

Lämmitystä manuaalisesti säätämällä tilat saattavat olla helposti ylilämmitettyjä tai liian kylmiä. OptiWatilla lämpötilat on helppo säätää toiveiden ja käytön mukaisesti. Myös unen laatu paranee, kun makuhuoneen lämpötila lasketaan yöksi. Oikea lämpötila oikeaan aikaan!

4) Hallitse lämmitystä kätevästi ja ota etähallinta käyttöön

Käyttö onnistuu helposti tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella. Keskitetty etähallinta helpottaa useiden erillisten lämmityslaitteiden hallintaa ja seurantaa - milloin ja missä vain.


OptiWatin käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta

OptiWatin järjestelmä sopii niin kuluttajille koteihin tai vapaa-ajan asuntoihin kuin yrityksille tai yhteisöille isompien kiinteistöjen lämmityksen ohjaukseen, joissa on sähkölämmitys. Tällaisia voivat olla esimerkiksi leirikeskukset, majoitus- tai edustustilat tai satunnaisella käytöllä olevat rakennukset.

Sinun ei tarvitse tehdä nykyiseen lämmitysjärjestelmääsi muutoksia, OptiWatti asennetaan sen rinnalle. Järjestelmä toimii langattomasti eikä erillisiä johdotustöitä tarvita. Asennuksen tekee valtuutettu sähköasentaja. Voit hyödyntää asennustyön osuuden kotitalousvähennyksessä.

Mitä OptiWatti maksaa?

OptiWatin hinta kotitalouksille riippuu ohjattavien huoneiden lukumäärästä sekä siitä, ostaako vai vuokraako laitteet itselleen. Molemmat hintavaihtoehdot sisältävät ohjaukseen tarvittavan laitteiston, palvelun käytön, päivitykset ja asiakastuen. Perusmaksusta on mahdollisuus saada myös kotitalousvähennys. Asentajan matkakulut ja mahdolliset lisätyöt laskutetaan toteutuneen mukaan. Jätä yhteydenottopyyntö ja saat tarjouksen OptiWatista kotiisi tai mökillesi.

Älykäs OptiWatti-ohjaus ja meidän Tuntispot -sähkötuote yhdessä maksimoivat säästösi kodin, vapaa-ajanasunnon tai muun kiinteistön energiakustannuksissa.

Kiinnostuitko?

Täytä lomake ja lähetä yhteydenottopyyntö, niin OptiWatin asiantuntijat ottavat sinuun yhteyttä!